zbogom elfu

Klose se oprostio od njemačke reprezentacije

Foto: REUTERS/Laszlo Balogh
Klose se oprostio od njemačke reprezentacije
11.08.2014.
u 14:20
Nema boljeg trenutka od ovog da zaključim poglavlje s reprezentacijom, kazao je napadač Lazija
Pogledaj originalni članak

Miroslav Klose, najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava sa 16 pogodaka, oprostio se od reprezentacije Njemačke. Za Elf je u 13 godina nastupio 137 puta i pritom postigao 71 pogodak. On je i najbolji strijelac Njemačke ispred Gerda Müllera sa 68 pogodaka dok je po broju nastupa bolji od njega samo Lothar Matthäus (150).

- Nema boljeg trenutka od ovog da zaključim poglavlje s reprezentacijom. Ostvario sam dječački san osvajanjem naslova svjetskog prvaka u Brazilu. Ponosan sam i sretan što sam bio dio velikog uspjeha njemačkog nogometa - izjavio je Klose i osvrnuo se na svoj rekord s pogocima na SP-ima:

- Svi koji me poznaju, znaju da sam vrlo ambiciozan. Momčad mi je ispred svega, ali drago mi je da sam ostvario i osobni cilj - zaključio je napadač Lazija.

>>Miroslav Klose - nesuđeni stolar s neobičnim nogometnim putem

>>Ronaldo poručio njemačkoj legendi: Klose, dobrodošao u klub

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.