EKSKLUZIVNI INTERVJU

Kolinda Grabar Kitarović otkriva vraća li se u politiku: 'Još me prepoznaju zbog Moskve, to je nevjerojatno!'

Kolinda Grabar Kitarović otkriva vraća li se u politiku: 'Još me prepoznaju zbog Moskve, to je nevjerojatno!'
23.12.2021.
u 14:33
Budući da nisu došli ni premijer Plenković ni predsjednik Milanović, koji su tako izbjegli jednosatno "druženje" (jer bi morali sjediti za istim stolom), na velikoj svečanosti hrvatskog sporta najveća zvijezda među uzvanicima bila je bivša predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović. S razlogom, jer je već početkom druge godine svog mandata izabrana za predsjednicu jedne iznimno važne komisije MOO-a, one koja odlučuje o domaćinima Olimpijskih igara. Je li njezin diplomatski šarm bio ključan faktor i što sada točno radi bivša predsjednica?

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 28

Avatar Payback
Payback
15:39 23.12.2021.

Nasu bivsu predsjednicu simpatizira cijeli svijet, svi pamte Hrvatsku i nasu predsjednicu kao posebno lijepo i ugodno! To nam Yugos nikad oprostiti nece, tezak im je to bio udarac

SE
serafin002
09:21 24.12.2021.

Lijep pametno i ponosno svatko normalan će pamtiti, a slučajno, blesavo bezobrazno svatko normalna će što prije zaboraviti.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:25 23.12.2021.

Kod jugica i njihovih zetoncica ona nije popularna. Kod ostatka obrazovanih koji su vidjeli svijet je bas zato jako omiljena. Vidi nju i vidi slucajnoga. Daljni komentar nepotreban. Zivjela kraljica i ljepotica!!!!