HNL

Kopić najavio Goricu pa zagonetno odgovorio na pitanje hoće li zaigrati Emreli

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Rovinj: Prijateljska utakmica, GNK Dinamo - NK Domžale
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Prijateljska nogometna utakmica, GNK Dinamo - NK Rogaška
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Konferencija za medije nakon utakmice Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
UEFA Europska liga, West Ham - GNK Dinamo
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Prijateljska nogometna utakmica, GNK Dinamo - NK Rogaška
11.02.2022.
u 15:27
- Emreli trenira s momčadi, vidjet ćemo nakon današnjeg treninga što to znači prema sutrašnjoj utakmici. U kadru generalno imamo kvalitetnih igrača prema naprijed
Pogledaj originalni članak

Željko Kopić i njegove trupe za nešto manje od tjedan dana imaju pred sobom veliku Sevillu kao novi europski ispit, no do tada su u plavom taboru fokusirani samo na domaću prvenstvenu utakmicu s Goricom

Ona je na rasporedu u subotu u 17:05, a Kopić na raspolaganju neće imati Perića i Petkovića zbog ozljede, odnosno, kartona.

- Zadovoljan sam sa momčadi kako je odradila prve dvije utakmice, načinom na kojim smo trenirali, pristupom igrača. Na današnjem treningu vidjet ćemo kakav će bit kadar za utakmicu (protiv Gorice, op. a.) . Nema Perića zbog ozljede, Petkovića zbog kartona - najavio je i dodao:

- Emreli trenira s momčadi, vidjet ćemo nakon današnjeg treninga što to znači prema sutrašnjoj utakmici. U kadru generalno imamo kvalitetnih igrača prema naprijed.

Prokomentirao je situaciju u HNL-u.

- U zadnje vrijeme te utakmice pobjeđujemo, ali kao i protiv Istre, sve su te utakmice zahtjevne, Gorica je trenutno u nizu od tri poraza, ali su prije toga pokazali kvalitetu, dobili su Rijeku u gostima i u ove tri utakmice su bile neke situacije koje su otišle na stranu protivnika. Svjesni smo da nas čeka zahtjevan protivnik, ali dat ćemo sve od sebe da dođemo do tri boda kod kuće.

- Kakva je momčad Gorica? Momčad koja je kompaktna, agresivna, koja dobro funkcionira unutar sustava. Imaju kvalitetan prekid preko Lovrića. U principu sve što igraju je na neki sličan način po tom obrascu koji pokušavaju njegovati. Sigurno da ih je ozljeda Suka poremetila, on se isto sada vraća. To je ekipa koja ima svoje kvalitete i koja će se pokušati što prije izvući iz tih rezultatskih problema u kakvim se nalaze. Bit će organizirani, čvrsti, kompaktni. Gorica je imala svoje prilike i u ovom trenutku nisu rezultatski na razini očekivanja, ali liga je takva. Svatko u sljedećoj utakmici traži popravak dojma, no to je na njima. Mi moramo biti na najvišoj razini da bi pobijedili - zaključio je Kopić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.