veliki sudar hnl-a

Pojačanje pred sudar s Hajdukom: Slaven u svoje redove vratio igrača Dinama

Zagreb: Susretom Jaruna i Dinama proslavljen 100. rođendan NK Jaruna
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
10.02.2022.
u 13:10

"Odradio sam tek jedan trening, ali odmah sam vidio kakva dobra atmosfera vlada u svlačionici. Jedva čekam zaigrati pred svojim ljudima, u svom gradu", rekao je po Svržnjak.

Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo objavio je u četvrtak kako je u svoje redove vratio napadača Ivijana Svržnjaka (20), koji je prije pet godina otišao iz Koprivnice u zagrebački Dinamo.

Svržnjak je za kadete i juniore Dinama postigao 36 golova uz 16 asistencija, a prve seniorske minute upisao je za Dinamo II u Drugoj HNL gdje je u 23 nastupa postigao četiri gola i dvije asistencije.

Bio je i član mlađih hrvatskih reprezentacija, od U-14, do U-18, re je u 29 utakmica postigao pet pogodaka.

"Fenomenalan je osjećaj vratiti se svojoj kući. Želio bih se zahvaliti svima koji su omogućili moj povratak u Koprivnicu. Momčad znam, s dosta njih sam i trenirao u mlađim uzrastima pa ću se brzo prilagoditi. Odradio sam tek jedan trening, ali odmah sam vidio kakva dobra atmosfera vlada u svlačionici. Jedva čekam zaigrati pred svojim ljudima, u svom gradu", rekao je po Svržnjak.

05.09.2021., Zagreb - Revijalna nogometna utakmica Jarun - Dinamo povodom 100. rodjendana NK Jaruna. Ivijan Svrznjak"n"nPhoto: Marko Lukunic/PIXSELL"n"n
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
14:15 10.02.2022.

sretno Slavenu, no ove sezone je baš loš

IS
istina00
15:47 10.02.2022.

slaven je loš, hajduk će ih dobiti 3-4 razlike kao od šale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije