EUROPSKI NOGOMET

Korona i ozljede uzeli danak, Bayern izgubio od Borussije M.

Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon
Korona i ozljede uzeli danak, Bayern izgubio od Borussije M.
07.01.2022.
u 23:01
Bayern je ipak poveo golom Lewandowskog (18), no Neuhaus (27) i Lainer (31) su kreirali preokret.
Pogledaj originalni članak

U prvoj utakmici 18. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Moenchengladbach je kao gost svladala vodeći Bayern sa 2-1 (2-1).

Trener Bayerna Julian Nagelsmann za dvoboj nije mogao računati na čak 14 igrača što zbog ozljeda što zbog zaraze koronavirusom, a među njima je bio i hrvatski reprezentativac Josip Stanišić zbog ozljede mišića, pa je tako Paul Wanner sa 16 godina i 15 dana postao najmlađi igrač tog kluba koji je zaigrao u Bundesligi ušavši s klupe u drugom poluvremenu.

Bayern je ipak poveo golom Lewandowskog (18), no Neuhaus (27) i Lainer (31) su kreirali preokret.

Vodeći Bayern ostao je na 43 boda, devet više od druge Borussije Dortmund, dok je Borussia Moenchengladbach 11. sa 22 boda.

Bordeaux - Marseille 0-1, Ćaleta-Car igrao

Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car odigrao je čitav susret za Marseille koji je gostujućom 1-0 (1-0) pobjedom protiv Bordeauxa u prvom susretu 20. kola stigao na drugo mjesto francuskog nogometnog prvenstva.

Pogodak za prvu pobjedu Marseillea u Bordeauxu nakon čak 44 godine postigao je Cengiz Under u 37. minuti.

Marseille sada ima 36 bodova, 10 manje od vodećeg Paris SG-a, a tri više od treće Nice, dok je Bordeaux ostao 17. sa 17 bodova.

Manchester City siguran u Swindonu

Igrači Manchester Cityja prvi su sudionici 16-ine finala ovogodišnjeg izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa, oni su u prvom susretu 3. kola kao gosti sigurno svladali četvrtoligaša Swindon Town sa 4-1 (2-0).

Strijelci za City bili su Bernardo Silva (14), Gabriel Jesus (28), Gundogan (59) i Palmer (82), dok se u strijelce za domaće upisao McKirdy (78).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.