BAVARSKI GIGANT

Korona se probila i u Bayern, zaražena četiri igrača

Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayern Munich
WOLFGANG RATTAY
01.01.2022.
u 22:34

Nastavak Bundeslige počinje 7. siječnja, a sve će se utakmice odvijati pred praznim stadionima.

Četiri igrača Bayerna iz Münchena, uključujući vratara Manuela Neuera i Francuza Kingsleyja Comana, pozitivni su na Covid-19, objavio je bavarski gigant.

Manuel Neuer, Francuzi Kingsley Coman i Corentin Tolisso, te Englez Omar Richards su pozitivni na koronavirus i očekuje se da će propustiti prvi ovogodišnji trening, koji je zbog zdravstvenih razloga odgođen s nedjelje na ponedjeljak.

Pomoćni trener Dino Toppmöller također je zaražen koronavirusom, dodaju iz kluba, koji je dodao da se svi osjećaju dobro, ali su izolirani kod kuće.

Nastavak Bundeslige počinje 7. siječnja, a sve će se utakmice odvijati pred praznim stadionima.

Ključne riječi

Komentara 2

FR
Franko777
11:52 02.01.2022.

Oboljevaju svi koji su platili fejk cjepivo 😂😂😂😂

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:20 01.01.2022.

Sve cijepiše,a onog malog Kimicha su razapinjali da se cijepi,a vidi sad ovo....ma živi smijeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije