Tottenham

Kranjčar: Ako Luka želi otići, neka ode. Nitko ga ne bi trebao osuđivati

Foto: PA/Pixsell
Kranjčar: Ako Luka želi otići, neka ode. Nitko ga ne bi trebao osuđivati
22.08.2011.
u 17:49
Hrvatski reprezntativac Niko Kranjčar u intervjuu za London Evening Standard stao je u obranu svog suigrača Luke Modrića
Pogledaj originalni članak

– Modrić ima pravo sam odlučiti o svom statusu, to mora riješiti s klubom. Luka ne zaslužuje osude zbog svojih ambicija – kazao je Kranjčar nakon što se Modrić nije našao u sastavu za gostovanje kod Manchester Uniteda.

Niko je istaknuo da s Modrićem ima odličan odnos i da su istinski prijatelji.

– Pravi će prijatelji uvijek poduprijeti svoje prijatelje bez obzira na njihove odluke. Luka je svaku utakmicu u Tottenhamovu dresu odigrao srcem. Dobije li ponudu koju smatra iskorakom u karijeri, i odluči li ga klub prodati, svi bismo ga trebali poduprijeti.

Kranjčar uvjerava da Modrić, ostane li u Tottenhamu, neće bojkotirati igru. Bit će onakav kakav je uvijek, na terenu će dati maksimum.

– Nogomet će igrati zato što ga voli igrati – kazao je Niko te potvrdio da ostaje u Spursima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

CP
copy paste
19:02 22.08.2011.

hrvatine bolje se ostavi komentiranja više i odi radi nešto korisno.kako ti se više da pisat sve te nebuloze.

HR
hrvatin
18:50 22.08.2011.

Niko,postujem te kao igraca i kao covjeka,ali ova ti izjava ne stoji i nisi u pravu.Modric je profesionalac(pre)skupo placen koji je potpisao ugovor u svijetu u kojem se vrte milijuni i tu nema lijevo desno.Potpisao si,dobio silan novac i ima da igras,a ako si se zeznuo to je tvoj problem.Uvijek se mozes ostaviti nogometa i poci raditi u tvornicu za par tisuca kuna ako si nezadovoljan milijunima koje on,usput budi receno,dobiva ni za sto.On nije odlucio nijednu utakmicu ni Tottenhama ni reprezentacije i sasvim je prosjecan igrac po svakoj njegovoj statistici.Ovim sto on izvodi oko ovog ugovora pokazao je da je ili nezreo ili los karakter.Medjutim,oni kojima je potpisao imaju ga sada u saci i mogu mu unistiti karijeru,ali sam je kriv.

OB
-obrisani-
18:36 22.08.2011.

Steta.Niti Niki niti Modricu nije mjesto u spursima