Tottenham

Kranjčar: Sve po planu unatoč ozljedama

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Kranjčar: Sve po planu unatoč ozljedama
15.03.2010.
u 21:28
Unatoč mnogobrojnim ozljedama Tottenhamova nogometna momčad korača putovima zacrtanima pred početak sezone na engleskim travnjacima.
Pogledaj originalni članak

To znači da su i dalje u borbi za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, kao i da su i dalje u utrci za naslov u FA Cupu. Menadžer momčadi Harry Redknapp trudi se svim silama oformiti sastav koji će parirati vodećoj trojki lige (Manchester United, Chelsea, Arsenal), te odbijati nalete sastava ispred kojih su na ljestvici.

Tom Huddlestone, Jermaine Jenas, David Bentley, Ledley King i Aaron Lennon nalaze se na popisu ozlijeđenih igrača, pa je u Redknappovim kombinacijama Luka Modrić osvanuo u središnjici veznoga reda, a Niko Kranjčar je s lijeve premješten na desnu stranu u pobjedi protiv Blackburna (3-1).

- Najvažnije je da se pobjeđuje. Imali smo toliko ozlijeđenih ključnih igrača, a još smo uvijek među vodeće momčadi lige. To nas hrabri - veli Kranjčar.

- Pokazuje se ono o čemu smo pričali kroz cijelu sezonu, a to je da imamo momčad punu kvalitetnih igrača. Svatko tko je ušao u igru, čak i igrao na poziciji koja mu nije prirodna, odradio je posao. Ovo je najvažniji dio sezone, sljedeća dva mjeseca pokazat će kamo ćemo. Nadam se da ćemo zadržati formu koju smo do sada iskazivali.

- U svakom slučaju, ondje smo gdje smo željeli biti. Pred nama su uzbuđenja - zaključio je vezni igrač Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.