KAZNA OD 50 MIL. €

Kranjčarevom QPR-u prijeti izbacivanje u petu ligu

Foto: Press Association/PIXSELL
Kranjčarevom QPR-u prijeti izbacivanje u petu ligu
10.09.2014.
u 13:50
Klub je lani poslovao s 81 milijunom eura minusa što je posljedica prijelaznog roka iz 2012./13. kada su dovodili skupe igrače, a nisu uspjeli izboriti ostanak u prvoj ligi. Sad može dobiti kaznu 50 milijuna eura.
Pogledaj originalni članak

Queens Park Rangers, klub Nike Kranjčara, namučio se da uđe u Premiership, a sad mu prijeti izbacivanje u petu ligu. QPR je lani dok je bio drugoligaš prekršio pravila financijskog fair-playa budući da je na plaće igrače trošio previše novca. Zbog toga mu prijeti kazna od 50 milijuna eura.

Klub je lani poslovao s 81 milijunom eura minusa što je posljedica prijelaznog roka iz 2012./13. kada su dovodili skupe igrače, a nisu uspjeli izboriti ostanak u prvoj ligi. Sad može dobiti kaznu 50 milijuna eura, a ako je ne plati prijeti mu izbacivanje u amaterski rang, odnosno petu ligu.

- Što mislite hoćemo li boriti protiv kazne?! Nakon svega što smo prošli, "Borba" je moje srednje ime. Smatram da je razlika između plaća u Premierligi i Championshipu prevelike i da to nije moguće dovesti u red za samo jednu sezonu - rekao je vlasnik kluba Tony Fernandes.

Predsjednik lige Shaun Harvey potvrdio je da se klub može izbaciti iz Premierlige ako ne plati kaznu.

- Teoretski, to je mogućnost - rekao je Harvey.

>> Kranjčar: Imam još toga dokazati

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DI
dinamojavolim1
17:03 10.09.2014.

dodi u dinamo...dinamo nije u minusu

Avatar antuntun55
antuntun55
16:41 10.09.2014.

..kako Niko Buco K. samo uspjeva pronači sve te luzerske klubove...Hajdug,Porsmouth,Dynamo Kiev,QPR... vrati se Niko doma ,svaki dan ćemo ti nositi kremšnite iz Samobora...