AKCIJA CIPAR Na okupljanju u Laguni nije se pojavio Hajdukov nogometaš

Ladić: Neću prijaviti Tičinovića

01.06.2009.
u 19:52
Pogledaj originalni članak

Izbornika mlade selekcije Dražena Ladića, koji je u ponedjeljak počeo pripreme za utakmice Kupa Alpe Jadran sa Slovenijom (3. lipnja u Vrbovcu) i kvalifikacija za EP 2011. s Ciprom (7. lipnja u Koprivnici), neugodno je iznenadio nedolazak hajdukovca Marija Tičinovića na okupljanje u zagrebački hotel Lagunu.

– Od Hajduka nisam dobio nikakvu dokumentaciju o njegovoj ozljedi, niti se Tičinović pojavio. Badelj je, primjerice, također ozlijeđen, ali je ipak došao – kazao je Ladić, koji ipak neće prijaviti hajdukovca HNS-ovim disciplincima.

Tvrdi kako to nije isti slučaj kao u prošlom ciklusu s Anasom Sharbinijem, koji je neposluh morao platiti 80.000 kuna.@infobox@

Mario Tičinović nije kriv, nego je zakazala Hajdukova administracija, jer nije na vrijeme kontaktirala s izbornikom. Tek poslijepodne Hajdukov liječnik dr. Rakić iz Rovinja je poslao svom kolegi Vlahoviću iz mlade selekcije dokumentaciju o Tičinovićevoj ozljedi.

Izbornik Ladić ipak upozorava:

– Imamo premalo igrača i oni bi morali voditi brigu o svome stanju. Da su fizički spremni, ne bi se ozljeđivali.

Dražen Ladić kreće u treći kvalifikacijski ciklus za EP, na kojemu je mlada hrvatska reprezentacija posljednji put bila 2004. godine u Njemačkoj.

Mali vatreni u izolaciji su u Tuheljskim Toplicama, a treniraju u Zaboku. Lakšu ozljedu vuče Marko Šimić, ali Ladić vjeruje da će ga koristiti u obje utakmice.

U istoj kvalifikacijskoj skupini natječu se još Srbija, Norveška i Slovačka.

Pogledajte na vecernji.hr