PROBLEMI ZA FRANCUZE

Lassana Diarra propušta Mundijal

Foto: AFP
Lassana Diarra propušta Mundijal
22.05.2010.
u 19:40
Vezni nogometaš madridskoga Reala Lassana Diarra (25) neće vidjeti Svjetsko prvenstvo kojem je od 11. lipnja do 11. srpnja domaćin Južnoafrička Republika, potvrdili su iz Francuskog nogometnog saveza (FFF).
Pogledaj originalni članak

Kao razlog njegova izostanka s Mundijala navodi se bol u predjelu trbuha (crijeva), a liječničke pretrage ustvrdile su da Diarra mora odmarati još nedefinirano dugo zbog čega će i propustiti svjetsku nogometnu smotru.

Iz FFF-a su poručili da nikoga neće pridodavati postojećem kadru.

Izbornik Raymond Domenech, podsjetimo, objavio je 24 igrača za pripreme, a otpadanje Realova veznjaka brojku smanjuje na željenu i dopustivu za konačan popis igrača koji popunjavaju kadar reprezentacije na Mundijalu.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

EU
EUPatriot
21:46 22.05.2010.

Lassana Diarra propušta Mundijal. Iako liči na Hrvata on ne igra za one koji isto tako propuštaju Mundijal dakle reprezentaciju kockastih..