KRITIZIRAO SUCA

Legenda Engleske priznala: Apsolutna sramota, ovo nije ni blizu jedanaesterca

Foto: LEON KUEGELER/REUTERS
Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
Foto: LEON KUEGELER/REUTERS
Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
Foto: Lee Smith/REUTERS
Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
10.07.2024.
u 23:12
- Mislim da je to apsolutna sramota. To je apsolutno sramotna odluka. Da se to svira u utakmici takve važnosti... - rekao je Neville
Pogledaj originalni članak

U nedjeljnom finalu Europskog prvenstva, u Berlinu, igrat će nogometaši Engleske i Španjolske, u polufinalnom ogledu u Dortmundu Englezi su s 2-1 (1-1) svladali Nizozemsku.

Nizozemska je povela u sedmoj minuti kada je vrlo lijepi pogodak postigao Xavi Simons. Engleska je izjednačila u 18. minuti nakon što je Harry Kane pogodio s bijele točke. Tih je 1:1 bilo sve do 90. minute, a tada je veliki engleski junak postao Ollie Watkins koji je zabio za konačno slavlje i 2:1.

Međutim, puno će se govoriti o jedanaestercu za Englesku. Njemački sudac Zwayer je nakon pregledavanja snimke odlučio da je duel Dumfriesa i Kanea bio za 11 metara, a iako je nizozemski vratar Verbruggen pogodio stranu, Kane je izjednačio na 1:1.

No, legendarni nogometaš Manchester Uniteda i bivši engleski reprezentativac Gary Neville smatra da je sudac pogriješio i žestoko se obrušio na njega.

- Mislim da je to apsolutna sramota. To je apsolutno sramotna odluka. Da se to svira u utakmici takve važnosti... - rekao je Neville i dodao:

- To nije jedanaesterac. Nije ni blizu jedanaesterca. Nije bilo puno engleskih igrača koji su ga tražili.

 
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PA
Pametanumoruludih
23:27 10.07.2024.

Ni blizu penala. Dva igraca idu na loptu, jedan da puca a drugi da brani. Udare nogom u nogu. Takav kontakt je sastavni dio ovog sporta. Sta je obranbeni igrac trebao raditi? Pustiti Engleza da nesmetano puca? Englez umire na terenu od "bolova", previja se i jauce. Kad je sudac pokazao na penal, Englez se dize i smireno puca. Zasluzuje Oscara za glumu.

DU
Deleted user
23:16 10.07.2024.

sudjenje katastrofa. tolike greske da se to vise ni s cime ne moze opravdati. postoje suci koji imaju zadacu napraviti posao i onda odlaze s prvenstva i dalje nastavljaju suditi kao da se nista nije dogodilo-dakle vrhu UEFA-e pase!

Avatar Platonix
Platonix
09:17 11.07.2024.

Pod hitno vratiti Hrvatskoj oduzet naslov u Rusiji a Pitanu u doživotni zatvor. onaj kukurelja brani ko omeyer i VL kaže niti blizu penala. oni sa malo dužim pamćenjem sjećaju se penala za pijetlove u finalu i najboljeg francuskog suca u povijesti, e ali to je bio penal 🤣🤣🤣🤣 90% čitatelja VL nikad čulo za overboa, koji je to sudac bio, najbolji u povijesti Barcelone. oko ove teme se diže najveća prašina u povijesti nogometa zbog jednog sudačkog "previda", ne bih se čudio da se sucu ili, ne do bog, njegovoj familiji štogod ružno dogodi jer LGBTIQZMNKŽBLJ postaju sve militantniji.