DA VAS ČUJEMO

ANKETA Jesu li Nizozemci teško oštećeni? Mislite li da je bio jedanaesterac za Englesku?

Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
Foto: LEON KUEGELER/REUTERS
1/4
10.07.2024.
u 21:32

Penalu je prethodila sporna odluka suca Zwayera. Kane je pucao, Dumfries ga pokušao blokirati, a sudac je nakon pregleda snimke pokazao na bijelu točku.

Engleska i Nizozemska u ovim trenucima igraju polufinale Europskog prvenstva. Bolji iz ovoga dvoboja će se za naslov boriti protiv Španjolske.

Nizozemska je povela u 7. minuti sjajnim golom Simonsa. Izjednačio je Kane u 18. minuti iz jedanaesterca.

No, penalu je prethodila sporna odluka suca Zwayera. Kane je pucao, Dumfries ga pokušao blokirati, a sudac je nakon pregleda snimke pokazao na bijelu točku.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE, a u našoj anketi odgovorite mislite li da je to za najstrožu kaznu.

 

Komentara 3

SS
sokac sa drave
08:23 11.07.2024.

crocro---ono najbitnije nisu nam pokazali jeli je Fühlkrug bio u zaledju,mozda igrao i rukom prije nego je loptu polozio na udarac svome suigracu.Nisu povukli liniju pa sa pravom mozemo sumnjati ruka nije sporna vec zaledje.

NO
novabit
08:06 11.07.2024.

Ovako loši sudci ne sude ni u 3.ligi a sude na Euru . Makelele, Orsato i Zweier su extremno loši sudci. Zašto Uefa ne radi svoj posao, tko ih je uopće stavio na listu?? Tko ih je stavio na listu taj treba odmah letiti iz Uefe!

CR
crocro
05:31 11.07.2024.

I zaboravio sam istaknuti i kako je sam Cucurella ostao zapanjen odlukom suca da njegovo igranje otvorenom rukom nije za kazneni udarac, čime se svojom gestuikulacijom čak i narugao sucu. Ovo je bila nogometna katastrofa svih katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije