POSTOJI LI TAKAV?

Legendarni napadač vatrenih: Dalić će sad vidjeti tko može biti zamjena za Perišića

Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
Francuska: 20 godina od najve?eg uspjeha hrvatskog nogometa
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
Francuska: 20 godina od najve?eg uspjeha hrvatskog nogometa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Bugarska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Hrvatska i Malta sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
03.06.2022.
u 14:36
- Mi svakog igrača koji je zaslužan i koji je ušao u reprezentaciju svojim igrama u prijašnjem periodu, trebamo čuvati i paziti. Ovo mu može biti, taj poziv i eventualne minute koje će dobiti, zapravo dobar način za povratak u formu.
Pogledaj originalni članak

Bivši nogometni reprezentativac Goran Vlaović najavio je večerašnji dvoboj Hrvatske i Austrije. Osim što je Hrvatska favorit u susretu, Vlaović šansu vatrenih vidi u debitantskom nastupu Ralfa Rangnicka na klupi Austrije.

- Postoje dvije opcije: da ga igrači ne shvate, a druga da to bude baš pozitivan okidač reprezentaciji koju vodi novi izbornik jer se više žele dokazati pred njim i svojom publikom, da oni zaslužuju biti u toj reprezentaciji. Ipak, mislim da će im više biti teže nego lakše. - rekao je Vlaović u razgovoru za Sportklub.

Hrvatska će u lipanjskim dvobojima biti bez Ivana Perišića, također u susretu protiv Austrije neće nastupiti Marko Livaja jer je pozitivan na koronavirus.

- Šteta je što nema obojice jer smatram da su u fenomenalnoj formi i jedan i drugi i bili bi jako bitni za igru naše reprezentacije - prokomentirao je bivši vatreni, naglasivši kako će Hrvatska prije ili kasnije morati pronaći zamjenu za Perišića jer je u određenim godinama.

Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
Francuska: 20 godina od najve?eg uspjeha hrvatskog nogometa

- Ove će utakmice isprofilirati tko je taj, je li to Oršić, Brekalo ili netko treći da sad ne nabrajam sve - dodao je Vlaović.

Dotaknuo se i Nikole Vlašića koji je većinu ove sezone proveo na klupi West Hama, a svejedno je u izbornikovom kadru. - Znamo da kroz povijest naše reprezentacije, dosta su to izbornici naglašavali, da se u reprezentaciju dosta teško ulazi, ali i teško ispada. Nemamo mi dvije momčadi kao što možda ima Francuska i velike reprezentacije poput Brazila, Španjolske… - ističe Vlaović.

- Mi svakog igrača koji je zaslužan i koji je ušao u reprezentaciju svojim igrama u prijašnjem periodu, trebamo čuvati i paziti. Ovo mu može biti, taj poziv i eventualne minute koje će dobiti, zapravo dobar način za povratak u formu - zaključio je. 

Bivši reprezentativac je ipak uvjeren u večerašnju pobjedu domaćina.

- Iako su mnogi naši igrači pred kraj prvenstva igrali vrlo bitne utakmice i bit će jako bitno kako će se rekuperirati i napuniti baterije za tu utakmicu, ali ono što očekujem je pobjeda naše reprezentacije - zaključno je rekao Vlaović.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.