'PUSTITE ME NA MIRU'

Legendarni nogometaš ima hrpu novca, a odbija plaćati alimentaciju: 'Nije me briga ako umru majka i kći'

Foto: Instagram
Legendarni nogometaš ima hrpu novca, a odbija plaćati alimentaciju: 'Nije me briga ako umru majka i kći'
31.05.2022.
u 12:01
- Nikad joj ništa nije dao. Ni lizalicu joj nije kupio, ništa. Čak ni nakon odluke suca. Odrasla je bez oca i žao joj je da nije dobila priliku upoznati ga - rekla je majka.
Pogledaj originalni članak

Legendarni kamerunski napadač Samuel Eto'o (41) ostvario je fenomenalnu karijeru. Igrao je za Real Madrid, Barcelonu, Inter i Chelsea te uz brojne trofeje četiri puta osvojio Ligu prvaka. U karijeri je od nogometa zaradio ogroman novac koji ne želi trošiti na vlastitu kćer.

Naime, Erika Eto'o do Rosario zakonski je priznata njegova kći i Eto'o mjesečno za alimentaciju mora izdvajati 1400 eura. No, nije to radio pa se dug popeo na 40-ak tisuća eura. Pravnu bitku vodi djevojčičina mama koja je razočarana postupkom čovjeka s kojim je dobila dijete.

- Nikad joj ništa nije dao. Ni lizalicu joj nije kupio, ništa. Čak ni nakon odluke suca. Odrasla je bez oca i žao joj je da nije dobila priliku upoznati ga - rekla je majka Adileusa "Dee Dee" do Rosario.

Majka tvrdi da je kontaktirala Eto'oa preko zajedničkog prijatelja, a odgovor je bio sasvim bešćutan.

- Prijatelj mi je rekao 'gledaj, Dee Dee već sam mu rekao i posljednji put mi je odgovorio "nije me briga ako majka i dijete umru, ostavi me na miru". Bio sam slomljen' - ispričala je majka.

Eto'ou ovo nije prvi slučaj budući da je tri puta bio na sudu samo zbog očinstva. Inače, njegovo bogatstvo procjenjuje se na 100-njak milijuna eura, a svojedobno je u ruskom Anžiju bio najbolje plaćeni igrač svijeta s 20 milijuna eura godišnje.

>> Pogledajte i što je Luka Modrić rekao za VL nakon finala Lige prvaka

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
12:39 31.05.2022.

Može on imati iza sebe stotine pehara, ali ako je ovo istina, potpuna je nula od čovjeka.

RA
radolizem
21:29 31.05.2022.

Samuel Eto je iz Kameruna. U Africi nema alimentacije. ružno je što ne plaća, ali to su neke druge civilizacije.

RA
radolizem
21:13 31.05.2022.

Djecu treba uzdržavati i to je obveza i oca i majke. Uguglao sam Adileusa «Dee Dee» do Rosario, pa sam vidio očemu je riječ. Escort dama sa Zelenortskih Otoka.