KRITIZIRAO KLUPSKU POLITIKU

Lehmann prihvatio novčanu kaznu Stuttgarta

Foto: Reuters
Lehmann prihvatio novčanu kaznu Stuttgarta
17.12.2009.
u 16:29
Veteran na vratima njemačkog nogometnog bundesligaša Stuttgarta Jens Lehmann (39) prihvatio je nakon početnog opiranja kaznu koju mu je odredila klupska uprava zbog javnog kritiziranja njihove politike.
Pogledaj originalni članak

- Razgovarao sam s Lehmannom i trenerom Christianom Grossom i sve smo riješili. Našli smo zajednički jezik i svi su problemi riješeni – rekao je sportski direktor Stuttgarta Horst Held.

Lehmann je kažnjen sa 40.000 eura zbog kritiziranja smjene sada već bivšeg trenera Markusa Babbela i dovođenja spomenutog Christiana Grossa, a prvotno je njegova reakcija na kaznu bila: “Kaznu ne prihvaćam i nemam je namjeru platiti”.

Lehmann trenutačno odrađuje i drugu kaznu, suspenziju od tri utakmice zabrane nastupa koju mu je dodijelila Disciplinska komisija Njemačkog nogometnog saveza (DFB) zbog gaženja na nogu i odgurivanja igrača Mainza Aristidea Bancea u 16. kolu Bundeslige.

Sljedeća prvenstvena utakmica u kojoj će Lehmann imati pravo nastupa bit će ona 31. siječnja u Mercedes-Benz Areni protiv Borussije Dortmund.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.