TEŠKA POGREŠKA

Bayern napravio što i Olympiacos – vratio petokraku u grb Dinama!

Foto: Bayern/Screenshot
Bayern napravio što i Olympiacos – vratio petokraku u grb Dinama!
28.09.2015.
u 13:12
Taj grb se ne upotrebljava već 24 godine pa gotovo katastrofalno da dan-danas netko to ne zna, a posao mu je vezan uz nogomet.
Pogledaj originalni članak

Olympiacos se u najavi skupine F zaigrao pa postavio Dinamov grb iz doba Jugoslavije, iz kojeg u oko bode crvena zvijezda petokraka, a sad je istu pogrešku napravio i njemački prvak Bayern.

Na njihovim službenim stranicama to i dalje stoji u najavi susreta koji počinje sutra (26. rujna, 20.45), što se doima vrlo neprofesionalno jer sigurno se takva pogreška ne bi dogodila u najavi bogatijeg i razvikanijeg kluba. A sve zato što bi zaduženi za održavanje službene stranice ipak dodatno provjerili svaku informaciju koju objavljuju.

Prema Dinamu su nastupili nonšalantno i uz nedostatak poštovanja pa je, unatoč prozivkama kontra Olympiacosa, onaj tko održava stranicu Bayerna, ponovio drastičnu pogrešku.

Netko može reći da se petokraka jedva vidi, ali to nije bitno, stvar je principa. Taj grb se ne koristi već 24 godine pa je gotovo katastrofalno da dan-danas netko to ne zna, a posao mu je vezan uz nogomet. I nije bitno što je Dinamo u odnosu na Bayern mali klub, u istoj je skupini, ima jednak broj bodova i nije se jučer pojavio u europskim klupskim natjecanjima.

Neka takav pristup imaju i nogometaši Bayerna na sutrašnjoj utakmici, možda bi modri onda mogli napraviti još jedno iznenađenje pa će nakon toga valjda svi napokon naučiti osnove.

Nekoliko sati kasnije, greška je ipak ispravljena.

>> Olympiacos u grb Dinama vratio crvenu petokraku

Foto: Bayern/Screenshot

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

OL
olrajt
15:27 28.09.2015.

Nije se trebalo popustih hajci i vratiti ime Dinamo!Croatia je bilo sasvim u redu kad se već 1990 nije vratilo prvotno ime Građanski koje bi i bilo kontinuirano da nije bilo komunističke revolucije kaja nas je bacila 100 godina unazad i nanjela Hrvatskoj -nemjerljive štete!

MA
Manolo46
14:19 28.09.2015.

Nema greške. Kakvo ime (komunističko) takav i grb! Još mi samo počnite s pričom kako dynamo nije komunističko ime i kako mu ga komunisti nisu na silu prišili 1945. u pauzi između Jazovke i Bleiburga. U Hrvatskoj je potrebna lustracija kojom će se zabraniti svi komunistički simboli, od petokraka do dynama!

ZG
zg223
17:43 28.09.2015.

pa mi njima na grb stavimo kriz(kao sa poljuda) i gotovo...