E, ovo je pravi 'ulov'

Lovrenovu suigraču svi zavide, pogledajte 'fotku' njegove djevojke koja je zaludila fanove

Foto: Instagram
Georgia Gibbs
Foto: Instagram
Georgia Gibbs
Foto: Instagram
Georgia Gibbs
Foto: Instagram
Georgia Gibbs
Foto: Instagram
Georgia Gibbs
Foto: Instagram
Georgia Gibbs
05.10.2016.
u 22:59
O njoj se u engleskim medijima mnogo pisalo u posljednje vrijeme, a pogled na njezine fotografije otkriva i zbog čega je to tako.
Pogledaj originalni članak

Danny Ings u ljeto 2015. godine iz Burnleya je stigao u Liverpool za osam i pol milijuna eura. Međutim, mladi napadač nije se uspio nametnuti, Klopp ga ne vidi u nekim ozbiljnim kombinacijama, ali njemu to ne smeta previše jer na jednom drugom životnom planu cvjetaju mu ruže. 

Naime, Ings je u vezi s Georgijom Gibbs, prekrasnom djevojkom, na čemu mu mnogi zavide. O njoj se u engleskim medijima mnogo pisalo u posljednje vrijeme, a pogled na njezine fotografije otkriva i zbog čega je to tako.

Jučer je objavila fotografiju na kojoj su ona i Danny, a kako nema grudnjak, a dekolte je prilično otvoren, nije trebalo dugo da ''fotka'' postane hit.

>>Atraktivna voditeljica dala obećanje koje će rijetke ostaviti ravnodušnima!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VE
velikazmija
07:58 06.10.2016.

NI U LUDILU VIŠE OVO ĆE BITI ZADNJE ZAKLJUČAVANJE MOGA RAČUNA OD ČETNIČKIH VETERANA IZ SRBIJE-