HAVK MLADOST

Lozica: Morat ćemo igračima oprostiti kaznu

Foto: Filip Brala/Pixsell
Lozica: Morat ćemo igračima oprostiti kaznu
13.12.2010.
u 18:01
Suradnja Juga i Mladosti: u Barcelonu će 8. siječnja, na euroligaške utakmice, zajedničkim čarterom s navijačima obaju klubova.
Pogledaj originalni članak

HAVK Mladost, najtrofejniji vaterpolski klub na svijetu, nakon kraćeg posta (posljednji trofej, naslov prvaka, osvojen je 2008.), ponovo osvaja trofeje. Mladostaši su s dvije nove pobjede, nad Jugom i Primorjem, ovaj put u Zadru, osvojili Hrvatski kup i dokazali da su trenutačno najbolji u državi. “A i Pro Recco će teško s nama”, napomenuo je direktor kluba Tomislav Družak.

– Osvojeni kup omogućuje nam smirenost u nastavku sezone, ali ne želimo na tome stati. Želimo i naslov hrvatskog prvaka. Zapravo, želimo naslov u svakom natjecanju. Tako je bilo i prije. Ne idemo valjda na drugo mjesto. Direktor je napao i Pro Recco, no ne smijemo podleći euforiji. Najvažnije je da budemo svi zdravi – kaže Igor Hinić, najbolji igrač zadarskog turnira, i skromno dodaje: – Mogli su najboljima biti proglašeni i Pavić ili Udovičić. Muslim je igrao ozlijeđen, izmasakrirali su ga. Ginuli smo jedan za drugoga i zato smo pobijedili.

Mladostaši su osvajanje kupa u nedjelju navečer proslavili u restoranu. Dobit će premije, ali to nije sve...

– Zbog poraza od Medveščaka odlučili smo kazniti ih oduzimanjem 20% od plaće, ali nakon svega zaslužili su da im to oprostimo. Izabrali su teži put, ali i osvojili kup – otkrio je dopredsjednik kluba Boško Lozica.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.