IZBORNICA PUNA HVALE

Majoli oduševljena: Ženskom tenisu treba netko poput Donne

Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Majoli oduševljena: Ženskom tenisu treba netko poput Donne
14.09.2012.
u 14:39
– Na terenu djeluje puno zrelija neko što je, nikoga se ne boji, nema straha ne terenu – tvrdi Majoli
Pogledaj originalni članak

Sjajnim rezultatom Donne Vekić, plasmanom u finale WTA turnira u Taškentu, ugodno iznenađena ostala je i izbornica hrvatske Fed kup reprezentacije Iva Majoli.

– Ovo je genijalan uspjeh. Imam samo riječi hvale za Donnu – rekla je Majoli za Mediaservis.

Iako ima samo 16 godina, naša mlada tenisačica već pokazuje karakteristike iskusne igračice.

– Ona djeluje na terenu puno starije nego što je. To je isto veliki plus za Donnu jer se nikoga ne boji, nema straha ne terenu, svakog protivnika doživljava kao nekoga koga može pobijediti – dodala je Majoli.

Pojavu Donne Vekić na ženskoj teniskoj sceni nekadašnja osvajačica Roland Garrosa ocijenila je velikim plusom.

– Iako je ovo tek početak i čeka je dug i mukotrpan put, mislim da trenutačno ženski tenis stvarno treba nekoga kao što je Donna da malo sve to skupa živne. Mislim da fali dobrih cura, dobrih imena, atraktivnih imena, a Donna je sve to – zaključila je Majoli.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

AR
arjavas
16:33 14.09.2012.

Kakve to zasluge ima Iva Majoli sa uspjehom ove mlade tenisačice? Postavili Ivu za izbornicu samo zato da bi joj pomogli da se izvuče iz gabule jer je spiskala svu lovu koju je zaradila u tenisu. Na temelju kojih je to trenerskih rezultata postala izbornica? Uskoro treba očekivati da čće u teniski savez početi stizati enormni računi na skupe hotele i provode , ( ako već i ne stižu) a koji nemaju veze sa poslom izbornice.

RE
rene
17:14 14.09.2012.

arjavas ti mora da si neki financijski revizor ili bankarski sluzbenik kad znas sve o financijskoj situaciji Ive Majoli... pa mene bi bilo sram napisati nesto ako neznam sigurno da je to tocno... ti si isti kao i ovi nasi sportski novinari (cast pojedincima) kojima je svaki clanak rekla-kazala ... zena je izbornica reprezentacije zato sto je bila vrhunska tenisacica, a to sto nije osvojila vise turnira je zato sto joj tenis nije bio sve u zivotu, zena je uzivala i neka je, i ja bi da sam mogao... i naravno da je zadovoljna sto imamo napokon kvalitetnu tenisacicu da i nasa reprezentacija konacno nekog pobijedi..

ĆA
ćaćaća
15:01 14.09.2012.

neko poput nje sigurno ne treba..