NEMA KRAJA POJAČANJIMA

Mamić dovodi lijevog beka iz St. Etiennea

Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Mamić dovodi lijevog beka iz St. Etiennea
25.07.2011.
u 10:54
Prema Transfermarktu 30-godišnjak vrijedi oko dva milijuna eura.
Pogledaj originalni članak

Prema pisanju francuskih medija, St. Etienneov Sylvain Monsoreau na putu je prema zagrebačkom Dinamu!

Tridesetogodišnjem lijevom braniču ugovor s klubom istječe u lipnju 2012., spremni su ga pustiti već sada te je zatražio raskid ugovora, a sljedeća postaja navodno će mu biti Maksimir. U tekstu na Eurosport.fr piše da će plavi posao pokušati završiti tek nakon trećeg pretkola Lige prvaka protiv Helsinkija.

Prema Transfermarktu, Monsoreau vrijedi oko dva milijuna eura, a u Le Championnatu je odigrao 227 utakmica i postigao šest pogodaka.

Karijeru je počeo u Sochauxu, igrao je godinu dana u Lyonu, od 2006. do 2008. bio je u Monacu, a posljednje tri godine je u St. Etienneu.

Prema pisanju francuskih medija, St. Etienneov Sylvain Monsoreau na putu je prema zagrebačkom Dinamu!

30godišnjem lijevom braniču ugovor s klubom istječe u lipnju 2012., a spremni su ga pustiti već sada te je zatražio raskid ugovora. U tekstu na eurosport.fr stoji kako će plavi posao pokušati zgotoviti tek nakon trećeg pretkola Lige prvaka protiv Helsinkija.

Prema Transfermarktu Monsoreau vrijedi oko dva milijuna eura, a u Le Championnatu je odigrao 227 utakmica i postigao šest pogodaka.

Karijeru je započeo u Sochauxu, igrao je godinu dana u Lyonu, od 2006. do 2008. bio je u Monacu, a posljednje tri godine je u St. Etienneu.
MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SA
santos008
11:20 25.07.2011.

Taj igrac niti je mlad ,niti je dobar ,niti je atraktivan ,mislim da za 2 milona moze naci nekog mladog i perspektivnog u Hrvatskoj ,jer za beka i nije potrebno neko veliko znanje ,bitnija je disciplina u igri.Zasto ne probati sa nekim navalnim igracem ,uvijek se od malo losijeg napadaca moze napraviti odlican odbrambeni.

OB
-obrisani-
11:51 25.07.2011.

ja smatram da je dinamu potrebniji kvalitetniji trener,više nego bek

SE
serđo
11:01 25.07.2011.

da, da... dovedi bilo koga, zakrpaj tu rak-ranu, lijevu stranu. tragikomični ibanez je garancija ničega. u sporedbi sa svima nakon njega, čale mi je u sjećanju kao avion.