VAŽEĆI UGOVOR

Mamić: Nije mi Sammir jedina briga, on je Dinamov igrač do ljeta

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mamić: Nije mi Sammir jedina briga, on je Dinamov igrač do ljeta
13.11.2013.
u 10:21
– Sammir je Dinamov igrač do ljeta, ima ugovor. Sad je napravio novi niz prekršaja u samo jednom danu i shvatili smo da tako dalje ne može iako mediji iznose svakojake argumente i svaki od njih zvuči logično – rekao je Mamić.
Pogledaj originalni članak

Dan nakon operacije debelog crijeva u Zagrebu Zdravko Mamić bio je spreman za posao iako je zapravo trebao još ostati u bolnici i u četvrtak otići na novu operaciju, ovaj put žuči.

– Želio sam sve obaviti u komadu, riješiti se svih problema, ali zbog štrajka liječnika ta je operacija odgođena pa moram čekati novi termin – kazao je Mamić.

U bolnici je mogao razmišljati i što sa Sammirom.

– Nije mi ni pao na pamet – kaže Mamić.

Koliko sam ga puta zvao...

Pa niste li s njim trebali imati sastanak? I dogovoriti hoćete li ga odmah pustiti i dati mu slobodne papire, dati mu trenera...?

– Pustite me na miru sa Sammirom, gledam kako ovu polusezonu izgurati do kraja, ostati na prvom mjestu, nije mi Sammir jedina briga. Uostalom, koliko sam već puta zvao na razgovor Sammira i njegova menadžera Božu Sliškovića pa se nismo sastali, zašto bismo sad!?

Ipak treba riješiti te tehničke detalje.

– Sammir je Dinamov igrač do ljeta, ima ugovor. Sad je napravio novi niz prekršaja u samo jednom danu i shvatili smo da tako dalje ne može iako mediji iznose svakojake argumente i svaki od njih zvuči logično. Mi smo ga željeli u momčadi, imamo puno utakmica, ima ozljeda igrača i željeli smo s njim izgurati do zime i onda vidjeti, možda ga nekamo transferirati. No ni sad se ništa neće promijeniti, bit će ovdje do zimskog prijelaznog roka, a onda ćemo vidjeti i tu prestaje svaka priča – zaključio je Mamić.

>> Sammir izbačen! Mamić: Više nikad neće zaigrati za Dinamo
>> Bravo! Sammir je to zaslužio, trebalo ga je i prije potjerati

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DA
danijel00
13:55 13.11.2013.

znaci debelo crijevo je operirao.Vidite Mamicevci sta ste mu napravili, kolko vas se uguralo unutra??

DA
darmar
16:47 13.11.2013.

Stvarno se krug uvijek zatvori na kraju. Nakon sto nas je Mamic godinama maltretirao sa Samirom, guravsi ga u repku, ne birajuci sredstva, cak one koji su bili protiv izjednacavao sa rasistima... I na kraju balade, sada taj mamicev pulen samo mamica maltretira. A mi sa strane nemamo vise problema.

MI
mirko0410
11:53 13.11.2013.

Odavno je trebalo riješiti problem Sammir a ne tek sad kad je počela curiti lova kroz prste od budućeg transfera.