TAJNI ADUT

Mamić za Real doveo bioenergetičara

Foto: Igor Kralj, Sanjin Strukić, Slavko Midžor, Goran Stanzl/Pixsell
Mamić za Real doveo bioenergetičara
15.09.2011.
u 20:00
Večer uoči utakmice, na poziv Zdravka Mamića, posjetio je Dinamove igrače u hotelu Vila Tina.
Pogledaj originalni članak

Nije samo Kruno Jurčić zaslužan za herojski Dinamov otpor Real Madridu, iako je trener u ovom slučaju pokazao da je apsolutno dorastao izazovu Lige prvaka, u što su mnogi sumnjali.

Doznajemo, naime, da je dinamovcima u pripremi utakmice s Realom pomogao i – bioenergetičar. Večer uoči utakmice, na poziv Zdravka Mamića, posjetio je Dinamove igrače u hotelu Vila Tina i održao seansu o kojoj ni igrači ni članovi stručnoga stožera ne žele govoriti.

Efikasna obrana od stresa

Je li to ona novotarija koju je stidljivo uoči sezone najavio Kruno Jurčić – dakle, ne psiholog nego bioenergetičar? Očito jest, i očito je efikasan kad su dinamovci onako neustrašivo parirali galacticosima. Naime, jedan od učinaka bioenergije jest i efikasna obrana od stresa, a plavima protiv Reala, iznenađujuće, nisu klecala koljena niti su u bilo kojemu trenutku padali u crne rupe, kao što im se nedavno događalo u Malmöu...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

UF
ufrm
20:56 15.09.2011.

@ivaan Evo ja zazivam Isusa krista da nas zastiti od gluposti koje prosipas svojim komentarima.

DR
drvodjelja
21:20 15.09.2011.

\"Bioenergija je veliko zlo \". Trebao ih je Mamić odvesti na seansu u crkvu. ....

IV
ivaan
20:37 15.09.2011.

Ljudi BIOENERGIJA je veliko ZLO. Nadam se da su ograči koji to znaju zazivali ISUSA KRISTA da ih zaštiti od toga zla! Ovo je prestrašno. ne mogu da vjerujem! Dinamovac sam ali sad kontam da utakmice više i ne gledam!