Sapunica traje

Marca: Modrić uskoro dolazi u Real, ostale su još samo sitnice

Foto: AS
Marca: Modrić uskoro dolazi u Real, ostale su još samo sitnice
15.08.2012.
u 10:04
Tottenham prvo želi naći zamjenu za Modrića, a najbliži tome trenutačno je Yann M'Vila iz Rennesa
Pogledaj originalni članak

Španjolska Marca danas donosi vijest da je Modrićev prelazak u Real neminovan, a da su u pregovorima Tottenhama i Reala preostale samo sitnice. Naime, Španjolci pišu da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy shvatio na neće dobiti traženu svotu pa je popustio i pristao na Realovih 32 milijuna eura plus bonuse. Trenutačno su, piše Marca, klubovi u pregovorima oko bonusa, koji bi trebali iznositi između 6 i 8 milijuna eura. Na isti način Real je doveo i Di Mariju iz Benfice.

Iako su pregovori daleko odmakli, sve se odvija sporo jer Tottenham prvo želi naći zamjenu za Modrića, a najbliži tome trenutačno je Yann M'Vila iz Rennesa. Njegovo dovođenje na White Hart Lane ubrzalo bi Modrićev transfer u kraljevski klub.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar žič
žič
10:14 15.08.2012.

luka nacionale..........

19
-1-9-1-1-
10:26 15.08.2012.

Izgleda da je transfer zaista pred zavrsetkom... Razdoblje za transfere se zatvara: 31.08. u 23:59!

MA
Majur
10:08 15.08.2012.

Ovo traje dulje od Santa Barbare.....jel moze netko napisati do kad je zadnji dan-sat-minuta-sekunda za prelazak....pa da u toj sekundi pogledam jeli presao(sto mu od sveg srca zelim)...