AZIJSKA LIGA

Marin nadvisio Tsongu, Goran izgubio od Philippoussisa

Foto: Reuters/PIXSELL
Marin nadvisio Tsongu, Goran izgubio od Philippoussisa
03.12.2014.
u 21:09
Pobjedničkom ritmu vratio se i Marin Čilić koji je u kvalitetnom meču s Jo-Wilfriedom Tsongom nadvisio suparnika sa 6:4.
Pogledaj originalni članak

Francuskinja bosanskih korijena Kristina Mladenović postaje spasiteljica teniske družine UAE Royalsa u Azijskoj ligi. U trijumfu 26:21 protiv Manila Mavericksa u Singapuru ugradila je svoju pojedinačnu pobjedu protiv Kristen Flipkens sa 6:4 (koja je odlučila dvoboj) i još onu u paru sa Zimonjićem protiv Nestora i Flipkens sa 6:1.

Pobjedničkom ritmu vratio se i Marin Čilić koji je u kvalitetnom meču s Jo-Wilfriedom Tsongom nadvisio suparnika sa 6:4. Preostala dva dvoboja Emiraćani su izgubili. Na samom otvaranju, u susretu legendi, stari rivali Goran Ivanišević i Mark Philippoussis dizali su publiku na noge, frcali su snažni servisi i skraćene lopte, ali je u petominutnom pripetavanju pri omjeru 5:5 uspješniji bio Australac. Čilić i Zimonjić su u susretu muških parova poraženi od Tsonge i Hueya sa 3:6.

– Igram dva meča dnevno, u dublu i miksu, nije to lako. Morate biti usredotočeni na svaki poen jer mala nepažnja može vas stajati meča. Pravila su prilično zahtjevna, a tzv. dvostruki poen donosi poseban pritisak. No ovo će mi iskustvo svakako biti od koristi kad se vratim regularnom tenisu – kazao je 38-godišnji Beograđanin Nenad Zimonjić istaknuvši jako dobre odnose s Hrvatima Čilićem i Ivaniševićem, ali i sa svima ostalima u ekipi.

Nakon petog kola Royalsi zaostaju za Indian Acesima samo tri boda jer su asovi doživjeli prvi poraz, i to od Singapore Slammersa sa 23:24. Serena Williams donijela je važne bodove Singapuru uzvrativši Ani Ivanović za nedavni poraz u humanitarnom meču u Danskoj. Amerikanka je pobijedila sa 6:4.

>> Goran Ivanišević istegnuo bedreni mišić pa Santorou uvalio Zimonjića

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.