ČASTE SVOG JUNAKA

Marsonia želi da gradski stadion dobije Mandžino ime

Foto: Friso Gentsch/DPA/PIXSELL
Marsonia želi da gradski stadion dobije Mandžino ime
01.06.2013.
u 12:38

Kad se vrati, Mandžu u Brodu čekaju plesačice, tamburaši, dimne bombe i vatromet
Pogledaj originalni članak

Brođani pripremaju spektakularan doček Mariju Mandžukiću nakon povratka iz Njemačke gdje s Bayernom u subotu ide po svoj četvrti trofej sezone u finalu kupa sa Stuttgartom, nakon čega će se priključiti reprezentaciji. Marsonia i navijačka skupina Legija u dogovoru s Gradom na gradskom korzu namjeravaju postaviti veliku pozornicu na kojoj bi sa sugrađanima dočekali Mandžu uz bakljadu, dimne bombe, vatromet i tamburaše. Preostalo je samo da Mario odredi – termin.

– Dogovor je pao prošle subote, kada smo imali dvostruki razlog za slavlje. Naime, Marsonia je taj dan pobjedom u Pleternici izborila ostanak u trećoj ligi, a navečer smo svi zajedno uživali u pobjedi Bayerna i Mandžinu pogotku. Time želimo zahvaliti našem Mariju za sve što je učinio za brodski i hrvatski nogomet – kaže predsjednik Marsonije Dalibor Jurišić.

Još se ne zna hoće li ipak skoknuti u Brod prije nego li se priključi reprezentaciji ili će se doček organizirati nakon utakmice sa Škotskom 7. lipnja.

– Bilo bi fantastično da se Mandžo pojavi na Poloju 8. lipnja, pa da zajedno s dečkima iz benda i plesačicama zapleše na kamionu – ističe Gabrijel Princip, Marsonijin direktor marketinga.

Marsonia pred brodske gradske oce namjerava izaći s inicijativom da se na korzu postavi spomen-ploča posvećena Mandžukiću i Oliću, slična onoj kakvu je prije nekoliko godina dobio zlatni brodski rukometaš Venio Losert. U svojim idejama otišli su i korak dalje. Naime, ako se u dogledno vrijeme realizira projekt gradnje novoga gradskog stadiona, u Marsoniji smatraju da bi on trebao nositi ime Marija Mandžukića, po ugledu na stadion Arnolda Schwarzeneggera u Grazu.

– Ola i Mandžo su naši najpoznatiji sugrađani i jedini brodski celebrityji. Nemamo ni slavnih pjevača, ni glumaca, ni bendova... Imamo samo njih dvojicu. Ponos našeg kluba i grada – zaključio je Princip.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.