Neukrotiva zvijezda

Materazzi: Ibrahimović je stalno vrijeđao suigrače u Interu

Foto: Reuters/Pixsell
Materazzi: Ibrahimović je stalno vrijeđao suigrače u Interu
22.01.2013.
u 15:55
- On uvijek želi pobijediti i ne može lako prihvatiti tuđe pogreške - istaknuo je bivši talijanski reprezentativac.
Pogledaj originalni članak

Marco Materazzi trenutačno je bez kluba, ali nekadašnji igrač Intera zato ima vremena brisati prašinu sa svojih nogometnih uspomena. Pa se tako prisjetio i Zlatana Ibrahimovića te vremena kad su dijelili svlačionicu u Interu.

- Kada je došao u Inter imali smo dobar odnos, ali se to vremenom promijenilo. On je jedan od najboljih igrača na svijetu, svi bi voljeli imati ga u momčadi. No, nikada se ne osjeća krivim. Mislim da je to slabost njegova karaktera. Često je vrijeđao suigrače. On uvijek želi pobijediti i ne može lako prihvatiti tuđe pogreške. Kada su nam suigrači u nevolji, moramo im pomoći. To je njegova velika pogreška. Momčad nije samo jedan igrač. Mislim da je to razlog što nikada neće biti kao Messi ili Cristiano Ronaldo - ističe Materazzi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KO
kontratovar
16:56 22.01.2013.

trenutačno bez kluba???? :D trebao bi ti ostat bez posla pa ne bi pisao gluposti

NI
Nini istrijan
19:29 22.01.2013.

Pa sto se tice karaktera sve u vezi Ibrahimovica zvuci poznato.Koliko znam kod nas i u nasem okruzenju nikad nitko ne prizna krivicu uvijek je kriv netko drugi. Tako da Materazzi ne pretjeruje niti izmislja,Ibra je tipican primjerak ovog podneblja.