LOKOSI PORUČUJU

Mesarić: Nismo pod pritiskom i zato ćemo i ostati u vrhu

Foto: 'Daniel Kasap/PIXSELL'
Mesarić: Nismo pod pritiskom i zato ćemo i ostati u vrhu
30.07.2013.
u 22:00
– Nadam se da ćemo što dulje ostati prvi, iako to nije naš imperativ. Znate, nama je uvijek lakše nego Dinamu ili Hajduku, oni su uvijek pod pritiskom, a mi ga uopće ne osjećamo – kaže Mesarić.
Pogledaj originalni članak

Zahvaljujući golgeterskom instinktu inače stopera Leonarda Mesarića (29), Lokomotiva danas \"svisoka\" gleda sve pratitelje u ligi. Nakon tri kola, lokosima su iza leđa Dinamo, Hajduk i Rijeka, a Ivkovićeva momčad nije odigrala ni jednu veliku utakmicu, nekoga spektakularno nadigrala i razbila. Ali, po tome se i prepoznaje momčadski duh i trenerova ruka; stenješ i mučiš se, a pobjeđuješ. Mesarić otkriva recept:

– Nadam se da ćemo što dulje ostati prvi, iako to nije naš imperativ. Znate, nama je uvijek lakše nego Dinamu ili Hajduku, oni su uvijek pod pritiskom, a mi ga uopće ne osjećamo. Sve dok je tako, bit ćemo dobri. Vidim nas i na kraju sezone među tri-četiri najbolja.

Zanimljivo, Lokomotiva je prva, a nema ni jednoga igrača vrednijeg od milijun eura.

Najveću vrijednost ima napadač Ante Budimir, 850.000 eura, ali on još nije odigrao ni jednu utakmicu. Usput, junak Mesarić skupio je 92 nastupa u Prvoj HNL i postigao pet pogodaka.

Debitirao je još 2001. godine odigravši 11 utakmica za TŠK iz Topolovca, s kojim je bio sudionik četvrtoga najvišega poraza u povijesti HNL-a: Šibenik - TŠK 8:0. S Lokomotivom to mu se ne može dogoditi.

>> Ivković: Da smo prošli Minsk, igrače bismo tražili preko oglasa

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.