Odgovor Argentinca

Messi se ispričao suigračima pa poručio: 'Čekam da vidim što će klub odlučiti'

Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
FILE PHOTO: Champions League - Round of 16 First Leg - Paris St Germain v Bayern Munich
Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS
FILE PHOTO: Ligue 1 - Paris St Germain v Lorient
Foto: Lionel Messi
Messijeva isprika
05.05.2023.
u 18:12
Lionelu Messiju ugovor s PSG-om ističe krajem sezone, a francuski mediji već nagađaju da bi ovaj incident mogao označiti kraj njegovog igračkog staža u Francuskoj i da se Argentinac neće vratiti nakon dvotjedne suspenzije
Pogledaj originalni članak

Lionel Messi se putem Instagrama ispričao se suigračima nakon što ga je PSG na dva tjedna suspendirao zbog odlaska u Saudijsku Arabiju. Argentinac je odmah nakon poraza protiv Lorienta rezultatom 3:1 otišao na put i time izazvao nezadovoljstvo navijača, suigrača i samog kluba.

"Mislio sam da ćemo kao i uvijek imati slobodan dan nakon utakmice. Putovanje sam već bio organizirao i nisam ga mogao otkazati. Već ranije sam ga zbog obaveza odgađao. Ispričavam se suigračima i čekam da vidim što će klub odlučiti", kazao je Messi u svojoj poruci.

Messiju ugovor s Pariškim klubom ističe krajem sezone, a francuski mediji već nagađaju da bi ovaj incident mogao označiti kraj njegovog igračkog staža u Francuskoj i da se Argentinac neće vratiti nakon dvotjedne suspenzije. Barcelona se već dugo bori za njegov povratak u Španjolsku gdje je stekao svjetsku slavu.

Pred PSG-om je utakmica protiv Troyesa, 7. svibnja u kojoj će pokušati napraviti još jedan korak ka osiguravanju naslova prvaka Francuske. Za petama im je drugoplasirani Marseille sa samo pet bodova manje.

VIDEO: Bišćan: Teško je zamisliti da ćemo morati bez Ivanušeca i Livakovića

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.