RASTANAK BLIZU

L'Equipe: Messi više ne želi igrati za PSG. Poznati su uvjeti povratka u Barcelonu

PSG suspendirao Lionela Messija zbog dvotjednog puta u Saudijsku Arabiju
JB Autissier
05.05.2023.
u 11:15

Prema navodima francuskih medija, argentinski majstor odigrao je svoje na Parku prinčeva

Argentinski napadač Lionel Messi trebao bi se vratiti na teren u posljednje tri utakmice Paris Saint-Germaina ove sezone, no vrlo je moguće da je već odigrao svoju posljednju utakmicu za pariški klub.  Naime, PSG je zbog nenajavljenog odlaska u Saudijsku Arabiju suspendirao Messija na dva tjedna bez treninga i utakmica, a L'Equipe piše da Argentinca više nema u dresu PSG-a.

Navodi se da bi nakon utakmica protiv Troyesa i Ajaccia mogao propustiti i završnicu sezone u kojoj momčad igra protiv njega na gostovanjima kod Auxerrea, Strasbourga i završava sezonu domaćom utakmicom protiv Clermonta.

PSG ima tek pet bodova prednosti ispred Marseillea u posljednjem dijelu sezone, trener ekipe Christophe Galtier računa na njega za završnih 270 minuta, ali L'Equipe dovodi u pitanje Messijev nastup u njima. 

- Messi se ne vraća nakon onoga što se dogodilo i ne može zamisliti ponovno igranje na Parku prinčeva jer zna da će ga opet dočekati zvižduci - piše ugledni dnevnik L'Equipe.

Sve su glasnije priče i o povratku Messija u Barcelonu, a o tome se jučer oglasio i predsjednik La Lige Javier Tebas. Spominjao se i njegov odlazak u Saudijsku Arabiju gdje mu je Al Hi nudio ukupno 360 milijuna eura po sezoni i time bi postao najplaćeniji nogometaš u povijesti. 

- Ukoliko Barcelona dovede Lea Messija, njegova će plata biti manja od one u Paris Saint-Germainu. Njegov povratak sada je uvjetovan prodajom igrača. Mislim da će Barcelona ovog ljeta dobiti dobar iznos od prodaje igrača - rekao je Tebas.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije