hajduk

Milićeviću i Barišiću raskid na njihovu štetu

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Milićeviću i Barišiću raskid na njihovu štetu
23.02.2012.
u 18:53
Neodlazak na posudbu u trećeligaša Primorca iz Stobreča Ljubu Milićevića i Josipa Barišića stajat će raskida ugovora, i to na njihovu štetu
Pogledaj originalni članak

Naime, stavka u ugovoru je jasna, pronađe li im Hajduk klub u koji idu na posudbu pod istim uvjetima, to moraju prihvatiti, a njih dvojica su to odbili. Kada su htjeli prihvatiti bilo je kasno, Hajduk ih je ulovio u zamku i sada će ostati bez novca za sezonu i pol, jer obojica imaju ugovore do ljeta 2013. godine. U istu zamku bijeli su pokušali uhvatiti Vejića i Buljata, ali njih dvojica prihvatili su posudbu.

Inače, na arbitražnom sudu HNS-a spor s Hajdukom otvorio je sportski direktor Ivica Kalinić, koji je dugo na bolovanju. Posljednju plaću primio je za svibanj prošle godine i sada samo traži svoje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

OB
-obrisani-
19:34 23.02.2012.

He***** u tom klubiću jedini zakoni koji se priznaju su mobing, inkvizicija i ponizavanje. Mislim se kako nije bilo lako crncima za vrime aparthejda. Di si sticina kujice, sta ne zastitis igrace. Di si jovo jovice, ko je veci problem je li to markovic ili pinokio i ekipa lopova. Kad ce te vratit ukradena prvenstva 2004 i 2005 godine. Jovo jovice posusi mocvaru iz tih godina

OB
-obrisani-
19:36 23.02.2012.

Mogla bi se napisat dobra knjiga o igracima koje je taj klubic izigra.....Ha ha ha jajduce

OB
-obrisani-
19:24 23.02.2012.

Klub na sudu sa svojim \"sportskim direktorom\" ybte!!!!!!!!!!!!! Nikada vise taj klub nece biti ono sto je bio....nikada! Aaaaaa...sami su krivi!