OSTALA BEZ PORSCHEA

Mlada je, jako uspješna i ima milijune, a svi su ostali u čudu kada su vidjeli što vozi

Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
Mlada je, jako uspješna i ima milijune, a svi su ostali u čudu kada su vidjeli što vozi
07.10.2024.
u 13:18
– Moj tata je iz Rumunjske i Dacia mu je bila prvi auto. Ja sam svoj kupila za 6000 eura i nekad ga se neću riješiti – rekla je svojedobno Raducanu koja je sada opet snimljena u Daciji.
Pogledaj originalni članak

Emma Raducanu (21) vrhunska je tenisačica i osvajačica US Opena koja je u dosadašnjoj karijeri samo od nagrada na turnirima zaradila oko 4,5 milijuna eura. Stoga su brojni navijači ostali iznenađeni kada su je engleski novinari snimili da se u Londonu vozi u polovnoj Daciji Sandero.

Raducanu je ostala bez luksuznog Porschea, vrijednog 150.000 eura, koji joj je nakon osvajanja US Opena 2021. godine dodijelila njemačka tvrtka kao globalnom ambasadoru brenda. Stoga se ova engleska tenisačica odlučila vratiti Daciji koju je svojedobno kupila za šest tisuća eura.

– Moj tata je iz Rumunjske i Dacia mu je bila prvi auto. Ja sam svoj kupila za 6.000 eura i nekad ga se neću riješiti – rekla je svojedobno Raducanu koja je sada opet snimljena u Daciji.

Porsche nije trajno oduzeo status ambasadora Raducanovoj, nego je tvrtka objasnila da "povremeno posuđuju vozila" svojim ambasadorima, ali to čine prema vlastitim procjenama isplativosti suradnje.

– Emma više nema Porsche. Uzeli su ga natrag. Taj automobil bio je ponosno izložen u njezinoj kući – objasnio je izvor blizak tenisačici.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.