Engleska

Modrić dirigirao u pobjedi Tottenhama, ali i istaknuo "kandidaturu" za promašaj godine

Foto: 'Joe GiddensPress Association/Pix'
Modrić dirigirao u pobjedi Tottenhama, ali i istaknuo "kandidaturu" za promašaj godine
19.12.2011.
u 18:13
Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Tottenhama nad Sunderlandom (1:0)
Pogledaj originalni članak

Kako Bale nije igrao, Luka je zauzeo mjesto na lijevoj strani veznog reda Spursa i ponovno bio pokretač većine akcija svoga kluba. U 67. minuti promašio je stopostotnu priliku.

Prvo je Adebayor izašao sam pred vratara, ali mu je Westwood obranio udarac. Lopta se nakon toga odbila do Modrića koji se našao na sedam metara od praznoga gola, ali je neočekivano puknuo iznad grede. Engleski mediji to su proglasili promašajem vikenda, a neki su otišli i dalje pa su to kategorizirali kao promašaj godine.

Inače, mediji su Lukinu igru ocijenili prilično različito. Dok ga je The Sun proglasio igračem utakmice i dodijelio mu ocjenu osam, Sky sport ga je "počastio" peticom, što je bila i najlošija ocjena.

Kranjčar je utakmicu proveo na klupi, a Ćorluka na tribini.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

XI
xiulo
19:10 19.12.2011.

najgori igrač na terenu