Tottenham

Modrić i dalje želi otići, u trakavicu se umiješala i supruga Vanja!

Foto: Robert Anić/Pixsell
Modrić i dalje želi otići, u trakavicu se umiješala i supruga Vanja!
20.07.2011.
u 11:19
Menadžer Tottenhama Harry Redknapp sjajno se dosjetio kako Luki Modriću pokazati koliko je važan momčadi
Pogledaj originalni članak

U prijateljskoj utakmici s Orlando Piratesima (1:1), na turneji po Južnoafričkoj Republici, dao je hrvatskom nogometašu kapetansku vrpcu. No, čini se da taj potez nije ostavio dojam na Modriću. Barem tako tvrdi Daily Mail.

Naš igrač namjerava u sljedeća 24 sata razgovarati s Redknappom te nakon toga poslati i službeni zahtjev za transfer predsjedniku kluba Danielu Levyju. Modrić je, tvrdi Daily Mail, frustriran što mu je prvotni zahtjev odbijen te će od Levyja ponovo tražiti prijateljski razlaz nakon što svoje planove izloži menadžeru Redknappu.

Modrić i dalje želi otići u Chelsea, a protiv Piratesa je igrao isključivo zbog poštovanja i osjećaja dužnosti prema stručnom stožeru.

Stvar je otišla tako daleko da će, tvrdi engleski tabloid, slanje službenog zahtjeva za odlazak iz Tottenhama nadgledati Lukina žena Vanja!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OB
-obrisani-
12:07 20.07.2011.

Eto ti ga na,sad se i Vanja umjesala....OK, mozda Levy omeksa i ova sapunica oko Luke konacno zavrsi.. Sretna Vanja ,sretan Luka ,svi sretni ,osim predsjednika...

B2
bordon 2
12:39 20.07.2011.

Luka Modrić je tipični Hrvat - seronja. Ne može mu biti u Boga bolje, a on traži kruha preko pogače. On je vlasništvo Tottenhema jer je potpisao ugovor i oni ga plaćaju i bit će onako kako Totenham kaže. U biti za njega je i Tottenham Barcelona. Jer ne vrijedi onoliko koliko se o njemu govori. Al kad shvati neke stvari taj mali napuhanko - možda mu bude kasno!

Avatar toni59
toni59
17:57 20.07.2011.

Svaka mu cast kao igracu,gdje je nestala ona skomnost,da kazat cete,zasto ne ako moze....neka mu bude...ali ja mislim da je to uzdizanje igra novinara.Tolika pompa,za nis