Jedan od najboljih

Modrić izabran u idealnu momčad Lige prvaka

Foto: Reuters (Ilustracija)
Modrić izabran u idealnu momčad Lige prvaka
25.05.2014.
u 16:17
"Kreirao je 20 prilika za pogodak, a tijekom cijelog turnira imao je točnost dodavanja od čak 92 posto uspješnosti", piše Goal.com.
Pogledaj originalni članak

Madridski Real sinoć je pobijedio Atletico 4:1 i osvojio Ligu prvaka. S obzirom na to da je time završena još jedna sezona, vrijeme je da se rezimira učinak tijekom cijele sezone.

Tako je ugledni portal Goal.com izabrao idealnu momčad Lige prvaka, a u njoj dominiraju igrači madridskog Reala. U tom sastavu tako su Sergio Ramos, Angel di Maria, Cristiano Ronaldo, koji je i najbolji strijelac natjecanja, ali i hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Momčad je posložena u formaciji 4-3-2-1, a Luka je zauzeo mjesto na sredini terena.

"Prvi od trojice igrača u veznom redu je Luka Modrić. Hrvat se prometnuo u jednog od najvažnijih i najboljih igrača Carla Ancelottija. Kreirao je 20 prilika za pogodak, a tijekom cijelog turnira imao je točnost dodavanja od čak 92 posto uspješnosti", piše Goal.com.

Idealna momčad Lige prvaka:

Thibaut Courtois - Branislav Ivanović, Sergio Ramos, Miranda, Filipe Luis - Luka Modrić, Philipp Lahm, Angel di Maria - Marco Reus, Cristiano Ronaldo - Zlatan Ibrahimović

>>Luda proslava u centru Madrida, Arbeloa obećao: Ošišat ćemo Modrića!

>>Bivši igrač Liverpoola omalovažavao Modrića pa ga ismijali na Twitteru

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.