IPAK OSTAJE?

Modrić kupio kuću u Londonu, navijači se oduševili!

Foto: PA/Pixsell
Modrić kupio kuću u Londonu, navijači se oduševili!
16.11.2011.
u 15:06
Hrvatski veznjak nedavno je s predsjednikom Levyjem dogovorio tjednu plaću od gotovo milijun kuna.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić, čini se, potpuno je promijenio stav o svom angažmanu u Tottenhamu. Hrvatski veznjak na ljeto je svim silama htio napustiti Spurse, no engleski mediji javljaju da je upravo kupio kuću u dijelu Londona u kojem se nalazi White Hart Lane. Naišlo je to na oduševljenje navijača koji su taj potez procijenili kao odluku da Modrić neće tražiti transfer još barem godinu dana.

Podsjetimo, Modrić je s upravom dogovorio tjednu plaću od gotovo milijun kuna. Predsjedniku Levyju inače nema previsokog iznosa kada je Luka u pitanju, a pogotovo nakon što je izvijestio da je klub u prošloj sezoni od ulaznica te prodaje dresova i suvenira zaradio rekordnih 120 milijuna funti!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
15:44 16.11.2011.

pa sad i vi se novinari odlucite. jel kupio kucu u londonu ili u pokrajini kod londona, kako ste pisali juce,prekjuce.

LA
Lass
18:51 16.11.2011.

pa i chelsea je londonski klub bez obzira kaj nije u tom dijelu grada! :-))))

BL
Bljakonja
15:29 16.11.2011.

Levy je sad u problemima jer je čul da se Karlovac interesira za dolazak Luke... ...a njima sigurno nemre parirat... :-)