Trakavica u Tottenhamu

Modrić: Levy je prošle godine obećao da će razmotriti sve ponude

Foto: 'Owen Humphreys/PA Photos/Pixsell'
Modrić: Levy je prošle godine obećao da će razmotriti sve ponude
19.06.2011.
u 19:00
– Uživao sam u vremenu provedenom u Tottenhamu, ali sada je vrijeme da idem dalje. Želim da se rastanemo kao prijatelji – rekao je Luka za Daily Mail
Pogledaj originalni članak

Iako se predsjednik Tottenhama Daniel Levy zakleo da neće prodati Luku Modrića, hrvatski reprezentativac smatra da je njegovo vrijeme u Tottenhamu završilo.

– Uživao sam u Tottenhamu, ali sada je vrijeme da idem dalje. Želim da se rastanemo kao prijatelji – izjavio je Luka za Daily Mail.

Zanimljivo, Modrić je ušao i u otvoreni rat riječima s Levyjem.

– Kada sam prije godinu dana potpisivao novi ugovor, predsjednik mi je obećao da će razmotriti svaku ponudu nekog jačeg kluba – poručio je hrvatski reprezentativac.

Wilshere: Prerastao ih je

Modrićev transfer glavna je nogometna priča u svim engleskim novinama, a jučerašnje izdanje Sunday Telegrapha navodi da će Chelsea uskoro poslati novu službenu ponudu (posljednja je bila 28 milijuna funti). Navodno će klub sa Stamford Bridgea, kako bi osigurao novac za Modrića, staviti na transfer listu ganskog reprezentativca Michaela Essiena.

Mogući Modrićev transfer na svojoj je Twitter stranici prokomentirao i veznjak Arsenala Jack Wilshere, ne propustivši pritom ismijati gradske rivale Spurse.

– Luka Modrić je sjajan, puno je dao Tottenhamu, ali vrijeme je da ode. Takav nogometaš mora igrati Ligu prvaka, a ne u nekom osrednjem klubu. Prerastao ih je – poručio je Wilshere.

Uskoro stiže Hiddink

Naravno, zbog ove opaske da je Tottenham osrednji klub dobio je odmah nekoliko poruka bijesnih navijača Spursa.

Chelsea bi uskoro mogla dobiti i novog trenera. Nakon što je trener Porta André Villas-Boas odbio ponudu, Roman Abramovič poručio je da će pod bilo koju cijenu dovesti Guusa Hiddinka.

No, morat će platiti i dobru odštetu turskom nogometnom savezu, čiju reprezentaciju Hiddink vodi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
19:51 19.06.2011.

Modrić: Levy je prošle godine obećao da će razmotriti sve ponude ----------------------------------- i sto sad, razmotrio je,i ni jednu nije prihvatio...a ko je tebi modricu kriv sto si glup ko kyrac pa podpisujes ugovor na 6 godina za 40.000 funti sedmicno. toliko dobijaju u engleskoj drugoj ligi....

PE
PersonaNonGrata
20:22 19.06.2011.

HAHAHAHA Who the fuck is Slovenia? Algeria? Number 41 of the world? You are really pathetic Janez! Kind regards from Germany - the most powerful nation in Europe and HAIL TO MY CROATIAN BROTHERS

OB
-obrisani-
19:11 19.06.2011.

Modrić: Levy je prošle godine obećao da će razmotriti sve ponude a ja sam na proleče 2010 Slavenu Biliću obečal da ču pogledati sve utakmice sa World Cupa u JAR-u po HTV 2 ali čim sam vidio pobijedu tih silovitih Slovenaca protiv Alžira ja sam puknuo i plakao kao dijete zbog naše tuge vanka EU saveza i vanka SP u nogometu..