NE PANIČARI

Mourinho bijesan nakon remija: Zabili smo tri pogotka!

Foto: Reuters
Mourinho bijesan nakon remija: Zabili smo tri pogotka!
07.11.2012.
u 12:10
– Osvajao sam Ligu prvaka i kad bih grupnu fazu završio na drugom mjestu – kazao je Mourinho i dodao da ne paničari
Pogledaj originalni članak

Remi s Borussijom Dortmund (2:2) u 4. kolu Lige prvaka namrgodio je Realova trenera Josea Mourinha. No, ne samo zbog izgubljenih bodova nego zato što misli da su trebali pobijediti. U 47. minuti mladom je Callejonu dosuđeno zaleđe nakon što je zabio pogodak...

– Ne mogu biti zadovoljan bodom. Pogledao sam snimku i mi smo postigli tri gola. Kako mogu biti zadovoljan!? Callejon je bio odličan, energičan i svjež. Njegov gol bio je regularan – ljutito je govorio Mourinho nakon utakmice.

Novinari su ga pitali zašto Cristiano Ronaldo nije bio ''u elementu''.

– Odigrao je dobru utakmicu. Možda ima fizičkih problema, ali izdržava. A u drugom poluvremenu igrao je na pozicijama koje mu ne odgovaraju – branio je Mourinho svoju najveću zvijezdu.

Status Madriđana kao prvih u skupini sad je poljuljan.

– Ne bojim se. Osvajao sam Ligu prvaka i kad bih grupnu fazu završio na drugom mjestu.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
12:20 07.11.2012.

Mourinho bijesan nakon remija: Zabili smo tri pogotka na treningu a kada dođu ovi žuti iz Njemačke jedva izvučemo remi!

DU
Deleted user
12:57 07.11.2012.

...malo Mourinho posustaje ili mi se čini da ga vrijeme gazi! Ovako "pušiti" s ovakvim zvijezdama... Da mu nije Ronalda, koji je 70 - 80 posto Reala, ne bi ni dočekao proljeće u Ligi prvaka. Uostalom, o njegovom sadašnjem poimanju nogometa govori i zamjenjivanje Modrića Essienom, i nestandardni Kaka. Cas., Ron. i devet trkača / snagatora ne može ni u Primeri ništa značajno napraviti, ovo ni protiv B.D. ove godine, ni By.M. lani ne prolazi. Mogao bi brzo "pokupiti prnje"...

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
20:42 07.11.2012.

Ma ne daj Bože da si ti kriv, krivi su suci, loš dan, horoskop, publika, razni urotnici i zavjerenici, UEFA i FIFA, skupljači lopti, trava... Možeš biti sto puta najbolji trener na svijetu, za mene si kukavna baba koja samo stenje i izbjegava odgovornost.