poput djece

Mourinho i Guardiola se posvađali oko polijevanja travnjaka!

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Mourinho i Guardiola se posvađali oko polijevanja travnjaka!
05.09.2014.
u 15:50
Portugalac se toliko naljutio da je napustio Uefin forum.
Pogledaj originalni članak

Iako više ne dijele ligu, Jose Mourinho i Pep Guardiola još uvijek gaje veliko rivalstvo, što su i pokazali na neuobičajenom 'neutralnom' terenu u švicarskom Nyonu.

Tamo su bili i drugi treneri  velikih europskih klubova, poput Ancelottija, Kloppa, Beniteza, Inzaghija i Enriquea, no ni ovdje nisu propustili priliku da se obračunaju.

Mourinho i Guardiola verbalno su se zakačili zbog banalne stvari poput uvođenja mogućnosti da se travnjaci polijevaju vodom prije početka utakmica. Portugalski i katalonski trener oko te teme se nisu složili, a razmirice su se nastavile i nakon sastanka na hodnicima.

Neobična svađa izazvala je podsmijehe prisutnih, no ovaj slučaj pokazao je kako njih dvojica i dalje imaju nerazrješene računa iz vremena Reala i Barcelone, a koliko je se Special One uzrujao pokazao je napustivši Uefin forum.

>> Mourinho: Guardiola zna na koji način Barcelona pobjeđuje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PH
plamen.hrabri
17:49 05.09.2014.

Ova tema nikako nije banalna. To bi netko, tko se naziva sportskim novinarom, itekako trebao znati. Ako ne pada kiša teren bi trebao biti suh i točka. Još malo pa će biti normalno da npr. u Rusiji prije početka utakmice zalede travnjak i umjetno ga zasnježe. Nogomet kao igra ovisi o vremenskim prilikama ali se one ne bi smjele umjetno producirati. Bilo bi dobro da nam je ovaj novinarčić prenio i to tko je od njih dvojice koju tezu zastupao...

JU
juma
11:03 06.09.2014.

Koliko znam od ranije Mourinho je protiv zalijevanja travnjaka, a Guardiola za.