BRAVO, ANA-MARIJA!

Na ponos domovine: Hrvatica vodi u prestižnoj anketi Fibe! Evo gdje glasati

Foto: ženska-košarka.com
Foto: ženska-košarka.com
29.09.2021.
u 12:44
FIBA – Međunarodna košarkaška federacija je sinoć na svojim službenim stranicama objavila deset najboljih euroligaških transfera za sezonu koja samo što nije počela, javlja ažurni portal Ženska-košarka
Pogledaj originalni članak

U tmurnim i bolnim godinama hrvatske košarke, lijepe vijesti dođu kao melem na ranu i dokaz da se trud i rad uvijek isplati. Dokaz tome je i Ana-Marija Begić, hrvatska košarkašica čiji je transfer proglašen jednim od najboljih transfera Eurolige, koja starta 6. listopada.

FIBA – Međunarodna košarkaška federacija je sinoć na svojim službenim stranicama objavila deset najboljih euroligaških transfera za sezonu koja samo što nije počela, javlja ažurni portal Ženska-košarka.

Podsjetimo, hrvatska reprezentativka je iz talijanske Bologne prešla u redove poljskog prvaka i euroligaša VBW Arka Gdyniu koja u prvom kolu EuroLige putuje u ruski Kursk na ogleda tamošnjem Dynamu.

Koji će od tih deset od FIBA-e predloženih transfera biti najbolji ovisi i o glasovima čitatelja spomenutog portala, a svi koji žele glasovati i tako pomoći Hrvatici u ovome prestižnom izboru mogu to učiniti OVDJE.

Foto: ženska-košarka.com

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CH
che9
07:56 03.10.2021.

njušim spektakl od "košarke"...hehehehe