NAKON GODINU DANA

Napušta Sporting: Pranjić pregovara s Panathinaikosom

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Napušta Sporting: Pranjić pregovara s Panathinaikosom
17.07.2013.
u 12:45
Vrijednost transfera mogla bi biti oko 1,4 milijuna eura, a njime bi portugalski klub, koji se nalazi u financijskim poteškoćama, došao do potrebnih sredstava
Pogledaj originalni članak

Danijel Pranjić (31) blizu je napuštanja Sportinga iz Lisabona i prelaska u grčki Panathinaikos, pišu portugalske sportske novine.

Pranjić u Sportingu nije u prvom planu te su mu dužnosnici dali slobodne ruke za traženje novog kluba iako ima ugovor do 2015., a Panathinaikos je već počeo pregovore s hrvatskim veznim igračem, pišu listovi A Bola i O Jogo.

Pozivajući se, pak, na grčke medije, navode da je Pranjić već dogovorio sve detalje, a onda je Sporting zatražio dodatan novac. Vrijednost transfera mogla bi biti oko 1,4 milijuna eura, a njime bi portugalski klub, koji se nalazi u financijskim poteškoćama, došao do potrebnih sredstava.

Pranjić je u Sporting došao prošle godine iz Bayerna, a drugi dio sezone proveo je na posudbi u španjolskoj Celti Vigo. Sporting je sezonu završio na 7. mjestu, a Celta na 17. Panathinaikos je bio 6. u Grčkoj.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.