Brzo postao hit

Navijači Milana oduševljeni, pogledajte majstoriju Marija Pašalića!

Foto: Screenshot
Mario Pašalić
Foto: AC Milan/Instagram
Mario Pašalić
03.09.2016.
u 10:27
Bivši igrač Hajduka u Milan je stigao na posudbu iz matičnog Chelseaja, dok je lani bio na posudbi u Monacu.
Pogledaj originalni članak

Mario Pašalić pred sam je kraj prijelaznog roka potpisao za Milan, a već na prvim treninzima pokazao je zbog čega je doveden. Milan je na društvenim mrežama objavio snimku njegova prekrasnog gola na treningu, a snimka je odmah oduševila navijače koji su uvjereni da su u njemu dobili veliko pojačanje.

Bivši igrač Hajduka u Milan je stigao na posudbu iz matičnog Chelseaja, dok je lani bio na posudbi u Monacu.

- Presretan sam i ponosan što dolazim u jedan od najvećih klubova na svijetu. Znam da prošle sezone nisam ispunio očekivanja, no ispred mene je velika prilika koju želim iskoristiti, kazao je Pašalić prilikom dolaska u Italiju.

>>Pašalić i službeno u Milanu: Ponosan sam što sam član jednog od najvećih klubova!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

FI
Fisherman
11:01 03.09.2016.

Hahaha....majstorja je na mjestu....samo sto takvu majstorju izvodi svaki kadet dinama na treningu.Pozivam gospodina Delaca da se na slijedecem treningu i sam uvjeri u to....Mozda ako to objavi prodamo jos kojeg kadeta u Italiju.

BZ
Branko Zajec
15:19 03.09.2016.

U nedostatku prave vijesti, i ova predstavlja vijest.

Avatar CHOW
CHOW
10:52 03.09.2016.

Talijani nisu ništa znali od nogometa do dolaska Hrvata, i sad su u velikom transu nakon majstorija , a možda dobiju i koju minutažu na utakmici.