ZAJEDNO U SPURSIMA

Ne prestaju pohvale za Luku čak i od tuđih izbornika: 'On je najbolji kojega sam vidio'

Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS
LaLiga - Celta Vigo v Real Madrid
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
04.04.2022.
u 18:00
S Modrićem je Poyet radio dok je bio pomoćni trener u Tottenhamu, a koliko je hrvatski kapetan sjajan ne skriva...
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji urugvajski nogometaš i sadašnji izbornik grčke nogometne reprezentacije, Gustavo Poyet, pohvalio je Luku Modrića u intervjuu za madridski AS.  Urugvajac je grčku preuzeo u veljači ove godine, a ugovor je potpisao do kraja 2023.

S Modrićem je Poyet radio dok je bio pomoćni trener u Tottenhamu, a koliko je hrvatski kapetan sjajan ne skriva.

Modrić je, uz sve poštovanje prema svim igračima koje sam trenirao, bio najbolji. Razumijevanje igre, kvaliteta, pozicioniranje, oslobađanje pritiska, traženje lopte… Najbolje nešto što sam vidio ispred sebe”, rekao je Poyet koji je surađivao i s još jednim sadašnjim realovcem Garethom Baleom.

“On je bio jako mlad, ali bilo je jasno da će otići u neki vrhunski klub. Kao što je Real Madrid. Izvana djeluje pomalo hladno, ali kad ga upoznate i kad radite s njim vidite da je užitak biti u njegovom društvu", rekao je o Garethu.

Nakon što je bio pomoćni trener u Tottenhamu, samostalno je vodio Brighton, Sunderland, AEK, Betis, Shenhuu, Bordeaux i Universidad Católicu.

>> Skupina Hrvatske na SP-u:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.