Nastavlja padati

Nekad zvijezda talijanske momčadi, sada ga nazivaju 'zombijem': 'Balotelli uništava sve!'

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Balotelli
Foto: IPA/PIXSELL
Mario Balotelli
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
FILE PHOTO: Serie A - Brescia v Lazio
16.05.2023.
u 09:17
"Osobno ga ne volim, preko glave mi ga je. Želim da ga se što prije riješe", kazao je trener švicarskog Siona, Michael Pont. Klub se za dva milijuna eura nadao dobiti dobrog igrača, ali igra Maria Balotellija samo je naškodila klubu
Pogledaj originalni članak

Prošlog je ljeta Sion kupio Marija Balotellija za dva milijuna eura i postavio ga za kapetana momčadi. Međutim, godinu dana poslije trener švicarskog kluba Michael Pont javno izražava svoje nezadovoljstvo talijanskim napadačem.

U prošloj je utakmici Sion izgubio rezultatom 5:0 protiv Servettea, prva tri gola primili su nakon samo devet minuta, a jedan je gol postignut sa sredine terena. Balotellija je trener izvadio iz igre na poluvremenu. Nakon utakmice Pont je komentirao talijanskog napadača.

"Sion ima zombija na terenu, a to je Mario Balotelli. On uništava sve. Možete reći da su svi kao zombiji, ali to nije istina. Samo on je zombi. Kako li je samo dobio tu kapetansku traku. Uništava atmosferu u klubu", rekao je trener nakon katastrofalnog poraza njegove momčadi.

Traži od kluba da se Balotellija riješe. "Ne možete se igrati tako sa institucijom kao što je Sion. Osobno ga ne volim, preko glave mi ga je. Želim da ga se što prije riješe", kazao je trener kluba koji se nadao da će dobiti sjajnog igrača, a na kraju u 18 utakmica profitirao sa samo šest golova.

VIDEO: Nastup Let 3 u Liverpoolu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.