Azijska liga

Nemaju dovoljno novca za Federera i Serenu

Foto: Reuters
Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
Roger Federer
Foto: Reuters
Serena Williams
Foto: PA/Pixsell
Wimbledon 2016 - Day Eleven - The All England Lawn Tennis and Croquet ClubRoger Federer celebrates against Milos Raonic on day eleven of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon.John Walton Photo: Press Associ
Foto: Reuters
Serena Williams
Foto: Reuters
Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
Serena Williams
07.12.2016.
u 08:04
Ekonomska kriza u Indiji i potreba za štednjom natjerali su nas da se zahvalimo Sereni i Rogeru. Podržali su nas prve dvije godine, a na njihovu podršku računamo i sljedećih godina – izjavio je direktor lige Mahesh Bhupathi.
Pogledaj originalni članak

Treće izdanje tzv. Azijske teniske lige (IPTL) najavljivano je uz puno pompe iako se vidjelo da nedostaju oni najbolji, primjerice Đoković i Murray.

A sad je vodstvo IPTL-a u posebnoj izjavi priznalo da je liga ostala i bez Rogera Federera i Serene Williams koji su se turneji trebali priključiti na turniru u Singapuru koji je jučer počeo.

– Ekonomska kriza u Indiji i potreba za štednjom natjerali su nas da se zahvalimo Sereni i Rogeru. Podržali su nas prve dvije godine, a na njihovu podršku računamo i sljedećih godina – izjavio je direktor lige Mahesh Bhupathi. 

>>Čilić i Ćorić sezonu počinju u Chennaiju, Karlović u Dohi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
10:04 07.12.2016.

Tipican Federer: nema para, nema ni igara...