Trijumf Arke Gdynije

Nenad Bjelica sa svojim Lech Poznanom izgubio u finalu poljskog kupa

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.08.2013., Stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 4. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Austrija Bec. Trener Austrije Nenad Bjelica. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Nenad Bjelica
Foto: UESyndication/PIXSELL
Nenad Bjelica
Foto: Reuters/PIXSELL
Trener Lecha Poznan Nenad Bjelica Pozna?, 11.09.2016. Trener Lecha Poznan Nenad Bjelica (L) podczas mecz 8. kolejki pi?karskiej Ekstraklasy z Pogoni? Szczecin, 11 bm. w Poznaniu. (bj/awol) PAP/Bartosz Jankowski Bartosz Jankowski
'Austria Wien's head coach Nenad Bjelica gestures during their Champions League Group G soccer match against Porto in Vienna September 18, 2013. REUTERS/Heinz-Peter Bader (AUSTRIA - Tags
02.05.2017.
u 19:19
Za Arku je to bilo drugo finale u povijesti i drugi naslov nakon 1979. godine, dok je Lech u svom desetom finalu Kupa upisao peti poraz, pri čemu treći u posljednje tri sezone
Pogledaj originalni članak

U finalu poljskog nogometnog kupa Arka Gdynia je u Varšavi pobijedila Lech Poznan kojeg vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica, nakon produžetaka rezultatom 2:1.

Golove za Arku zabili su Siemaszko (107) i Zarandia (111), dok je pogodak za Lech postigao Tralka (119).

Lech je tijekom osnovnog dijela utakmice bio bolji, no nije uspio svladati raspoloženog Pavelsa Steinborsa. Najbolju priliku odabranici Nenada Bjelice imali su u 53. minuti kada je Marcin Robak pogodio vratnicu.

Za Arku je to bilo drugo finale u povijesti i drugi naslov nakon 1979. godine, dok je Lech u svom desetom finalu Kupa upisao peti poraz, pri čemu treći u posljednje tri sezone.

Oba sastava imaju po jednog hrvatskog nogometaša u svojim redovima međutim nisu sudjelovali u finalu. Za Arku igra Josip Barišić (30), bivši napadač Osijeka i Splita koji je u klubu iz Gdynie na posudbi iz Piast Gliwicea.

Bivši branič Slaven Belupo Elvis Kokalović je u Lech stigao ove sezone nakon što je od 2013. igrao u Turskoj u Konyasporu i Karabuksporu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.