Talijanska liga

VIDEO: Romin igrač dobar je glumac, a sada slijedi suspenzija

Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.05.2017.
u 17:49

Trener Luciano Spalletti za dvoboj protiv crveno-crnih ne može računati Rüdigera koji je protiv Lazija dobio crveni karton zbog prekršaja nad Đorđevićem, a moguće i bez Kevina Strootmana

U rimskom derbiju 34. kola talijanske lige Lazio je u gostima pobijedio Romu sa 3:1. Spallettijeva družina je izgubila bodove i dovela se u tešku situaciju, jer je ugrozila drugo mjesto na ljestvici. Četiri kola prije kraja prvenstva Juventus je vodeći s 84 boda, a Roma (75) ima samo bod više od Napolija.

Sljedećeg vikenda Roma igra kod Milana, dok Napoli kod kuće igra protiv Cagliarija. Trener Luciano Spalletti za dvoboj protiv crveno-crnih ne može računati Rüdigera koji je protiv Lazija dobio crveni karton zbog prekršaja nad Đorđevićem, a moguće i bez Kevina Strootmana.

Naime, Nizozemac je u posljednjoj minuti prvog poluvremena rimskog derbija odlično odglumio prekršaj nakon kojeg je sudac Orsato pokazao na bijelu točku. Roma je došla do izjednačenja, a strijelac iz jedanaesterca bio je De Rossi.

 

Ipak, Lazio je u nastavku zabio još dva pogotka i pobijedio (3:1). Romin igrač zbog simuliranja mogao bi biti dodatno kažnjen nakon što disciplinska komisija pogleda snimku.

Komentara 3

KO
konalist
19:52 01.05.2017.

Nije glumac, jednostavno nije htio da mu ovaj lomi nogu.

BO
bojnik
05:25 02.05.2017.

Izgleda da je los glumac kad su ga procitali!

Avatar mlijeko
mlijeko
21:13 01.05.2017.

Više o ovome pišu naši tzv. novinari nego Talijani. A desi se ..i nema urote..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije