Turski mediji

Nenad Bjelica u Tursku dovodi igrača iz HNL-a

Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
24.04.2023.
u 15:28
Bjelica, osim Dinamovog ofenzivca Luke Ivanušeca želi dovesti i kapetana Osijeka Mihaela Žapera.
Pogledaj originalni članak

Prije nekoliko dana, turski mediji su prenijeli vijest da bivši trener Dinama, Nenad Bjelica u klubove turskog Trabzonspora želi dovesti hrvatskog reprezentativca Luku Ivanušeca. Cijena Dinamovog ofenzivca, prema Transfermarktu, je 10 milijuna eura. 

Turski Fanatik, objavio je da su  Ivanušec i Bjelica već surađivali te da je Dinamov igrač nakon toga postao prava zvijezda. Bjelica je, prema svemu sudeći, jako zagrizao za hrvatskog reprezentativca.

No, sada se proširila i informacija da Bjelica, uz Dinamovog ofenzivca želi dovesti i kapetana Osijeka Mihaela Žapera (24). Žaper igra na poziciji veznjaka, no ove sezone korišten je i u zadnjoj liniji. Osječki kapetan ove sezone odigrao je 29 utakmica, u kojima je postigao jedan zgoditak te upisao dvije asistencije.

Osječkog veznjaka Transfermarkt procjenjuje na tri milijuna eura, no, Turci se nadaju da će se pregovaranjem ta cijena spustiti. Iako su trenutno najglasnija nagađanja oko prelaska Žapera u turski klub, prema pisanjima, za veznjaka su zainteresirani i klubovi Bundeslige, a jedno vrijeme je bio i na meti Dinama.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.