NA DAN DERBIJA

Nije moglo proći mirno: Splitska policija privela 46 osoba

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Torcida došla na trening Hajduka kako bi dala podršku igračima pred derbi
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Torcida došla na trening Hajduka kako bi dala podršku igračima pred derbi
21.04.2022.
u 08:12
Policija je 46 osoba privela uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira
Pogledaj originalni članak

Splitska policija izvijestila je da je na dan odigravanja utakmice između Hajduka i gostujućeg Dinama privela 46 osoba te da nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira u većem obimu.

Policija je 46 osoba privela uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Na utakmici odigranoj u srijedu navečer na Poljudu bilo je 30 tisuća posjetitelja, uključujući 800 gostujućih za koje je policija provela organizirani prihvat i pratnju do i sa stadiona.

Policija koja je osiguravala i cjelokupnu trasu kretanja Dinamove momčadi i navijača priopćila je da je prijevoz protekao bez zabilježenih incidenata, osim što su gostujući navijači tijekom prijevoza do stadiona oštetili staklo na jednom autobusu javnog gradskog prijevoza.

>> Euforija nakon Kalinićevog gola:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Bokaj
Bokaj
11:37 21.04.2022.

Poznata dalmatinska kultura. Sa naslijeđenim srbijanskim genima.