Sunaru ozlijedio trener

''Nikad nisam bio tako ozlijeđen, bacanje stvari doista je neobično''

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja
''Nikad nisam bio tako ozlijeđen, bacanje stvari doista je neobično''
12.04.2010.
u 12:31
Predsjednik Karlovca Zoran Sabljarić kaže da je nesretan slučaj što je trener pločom pogodio vratara i ne predviđa kazne.
Pogledaj originalni članak

U poluvremenu utakmice s Vartkesom, trener Karlovca Igor Pamić u svlačionici je, bijesan zbog loše igre svoje momčadi, pločom na kojoj se skiciranjem prikazuje taktika ozlijedio lijevu ruku svog prvog čuvara mreže.

– Nikad u karijeri nisam bio tako ozlijeđen – kaže 31-godišnji vratar Karlovca Hrvoje Sunara.

– Trener je udario u ploču koja je stajala na tri nožice i pri padu udarila me u ruku. Odmah mi se ispričao – objašnjava Sunara.

Niječe da je Pamić ikoga gađao tim predmetom.

– Naš trener ozbiljno pristupa poslu i stoga je vrlo strastven. No, do sada nije bilo sličnih slučajeva. To je bilo prvi put da baca stvari. Nije to uobičajeno u nogometu – tumači prvi karlovački vratar.

Ruka nije slomljena

– Ustanovili su da mi je ruka samo natečena. Ne znam kad ću biti pripravan za izlazak na travnjak – nastavlja vratar nebeskoplavih Hrvoje Sunara.

Posjetitelji subotnjeg ogleda na stadionu uz desnu obalu Korane bili su iznenađeni kad je na vrata domaćina stao pričuvni vratar Ivan Parazajder. Unatoč okolnostima, prilika da brani za svoju momčad došla mu je kao dar za 22. rođendan, koji je u srijedu.

– Parazajder je odlično branio u drugom poluvremenu – priznaje Sunara.

Od Igora Pamića nismo uspjeli dobiti izjavu. Predsjednik NK Karlovca Zoran Sabljarić ne zna pojedinosti tog događaja. Ali protiv trenera ne predviđa sankcije.

– Bio je to nesretan slučaj. Koji bi trener namjerno ozlijedio svoga prvog vratara! – istaknuo je Sabljarić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.